İşte Kazandı, Aşkta Kaybetti! Üç Kız Kardeş Dizisinin Türkan'ı Özgü Kaya, Sevgilisinden Ayrıldı!

Son dönemlerde yıldızı parlayan genç isimlerden birisi olan oyuncu güzel Özgü Kaya, iki yıllık ilişkisini bitirdiğini açıkladı. Kendisi gibi oyuncu olan Burak Serdar Şanal ile yollarını ayıran ünlü güzel, hayranlarını oldukça üzdü. İşte Özgü Kaya ve Burak Serdar Şanal ilişkisinin başlangıcına ve bitişine ilişkin ayrıntılar…

İşte Kazandı, Aşkta Kaybetti! Üç Kız Kardeş Dizisinin Türkan'ı Özgü Kaya, Sevgilisinden Ayrıldı!

17 Haziran 1996 doğumlu olan ünlü oyuncu Özgü Kaya, son dönemlerde yıldızı hızla parlayan genç isimlerden birisi olmayı başardı. Rol aldığı dizi projelerinde sergilediği oyunculuk performansları ve eşsiz güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Özgü Kaya, Üç Kız Kardeş isimli dizi ile de ününe ün kattı.

İclal Aydın’ın aynı isimli eserinden Kanal D ekranlarına uyarlanan Üç Kız Kardeş isimli dizi ile hayran kitlesini genişletmeyi başaran Özgü Kaya, dizinin reytinglerini arttıran en önemli isimlerden biri olarak gösteriliyor. Oyunculuk kariyerinin yanında özel hayatı ile de dikkat çeken ünlü güzel, geçtiğimiz günlerde 2 yıllık ilişkisi ile ilgili yapmış olduğu açıklamalar ile hayranlarının üzülmesine sebep oldu. Kendisi gibi oyuncu olan Burak Serdar Şanal ile 2019 yılında tanıştıkları dizi setinden sonra aşk yaşamaya başlayan Özgü Kaya, yaptığı ayrılık açıklaması ile dikkat çekti.

“Saygı Çerçevesinde Bitirdik!”

2019 yılında ATV ekranlarında yayınlanan “Kimse Bilmez” isimli dizide başrol olarak yer alan Özgü Kaya, aynı dizide rol alan Burak Serdar Şanal ile kısa süre içerisinde yakınlaşmış ve aşk yaşamaya başlamıştı. Yaklaşık olarak 2 yıldır kameralara mutluluk pozları veren ikilinin, geçtiğimiz günlerde ayrıldığı ortaya çıktı. Konuya ilişkin açıklama yapan Özgü Kaya, şu ifadeleri kullandı: “Saygı çerçevesi içerisinde ilişkimizi bitirdik. Bir ihanet durumu söz konusu değil. Çok da yorum yapmayayım.”

Burak Serdar Şanal’dan Cevap Gecikmedi!

İşte Kazandı, Aşkta Kaybetti! Üç Kız Kardeş Dizisinin Türkan'ı Özgü Kaya, Sevgilisinden Ayrıldı! - Resim : 1

Özgü Kaya’nın açıklamasından sonra biten ilişkisine dair birkaç cümle kuran Burak Serdar Şanal, şu ifadeleri kullandı: “Olabiliyor, bazen insanlar anlaşamayabiliyor. 20 yıllık evlilikler de bitiyor. Dolayısı ile biz de kendimizi kırarak ayrılmadık.”

“Arkadaş Olmaz!”

“Eski sevgilinden arkadaş olur mu?” sorusunu da yanıtlayan Şanal “arkadaş olmaz” yanıtı ile herkesi şaşırttı. Sürekli görüşme gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirten Şanal, karşılaştıkları yerde illa ki selamlaşacaklarını da ifade etti.