İstanbul'da yükselen konut fiyatlarından şikayet edenlere, Yapı Kredi Bankası'ndan büyük destek! Gaziosmanpaşa’da apartman dairesi 550 bin TL'den satışta!

Yapı Kredi Bankası, son dönemlerde ekonomi piyasalarının olumsuz gidişatlarından etkilenerek giderek yükselen konut fiyatlarından şikayetçi olan vatandaşlar için iki yeni ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, yeni ihalelerine ve gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

İstanbul'da yükselen konut fiyatlarından şikayet edenlere, Yapı Kredi Bankası'ndan büyük destek! Gaziosmanpaşa’da apartman dairesi 550 bin TL'den satışta!

Yapı Kredi Bankası İstanbul Kağıthane ve İstanbul Gaziosmanpaşa bölgelerinde bulunan icralık iki daire için yeni ihaleler düzenlediğini duyurarak, online ihalelere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İSTANBUL’DA SATILIK DAİRE İLANLARI!

Uzun süredir bankacılık sektöründe faaliyet gösteren ve kurulduğu ilk günden bu yana tüketici menfaatlerini gözetmeye gayret eden özel bankalardan olan Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde de birçok farklı kategori altında yeni kampanyalar geliştirerek zorlu ekonomik şartlar karşısında tüketicilere destek olmayı ihmal etmedi.

Sene başından bu yana hem kart hizmetleri hem de kredi hizmetleri başlıkları altında birbirinden avantajlı kampanyalar geliştiren Yapı Kredi Bankası, tüketicinin cebini ferahlatmak adına birçok adım attı. Son olarak İstanbul’da artan konut fiyatlarından şikayetçi olan yatırımcılar ve tüketiciler için yeni bir duyuru yapan Yapı Kredi Bankası, ilgili duyurusu kapsamında İstanbul ilinin farklı ilçelerinde bulunan iki adet icralık daire için yeni ihaleler düzenlediğini bildirdi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA’DA SATILIK DAİRE İLANI!

İstanbul'da yükselen konut fiyatlarından şikayet edenlere, Yapı Kredi Bankası'ndan büyük destek! Gaziosmanpaşa’da apartman dairesi 550 bin TL'den satışta! - Resim : 1

Yapı Kredi Bankası anlaşmasını yenilemiş olduğu Intengo isimli yasal ihale platformu üzerinden yeni bir ihale geliştirdi. Banka ilgili yeni ihale kapsamında İstanbul ilinin Gaziosmanpaşa ilçesinde bulunan 55 metrekarelik bir daireyi satışa çıkardığını bildirdi.

Gaziosmanpaşa ilçesinin Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan 1+1 apartman dairesinin, tam hisse hile satışta olduğu bildirildi. Yapı Kredi Bankası söz konusu daire için verilebilecek olan en düşük fiyat teklifinin 550 bin TL olduğunu belirtirken, ihaleye katılmak için yatırılması gereken minimum bedelin 27 bin 500 TL olduğunu açıkladı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İSTANBUL KAĞITHANE’DE SATILIK DAİRE İLANI!

Yapı Kredi Bankası İstanbul- Kağıthane’de bulunan bir apartman dairesi için de Intengo üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini bildirdi. Banka ilgili dairenin kullanım alanını 56 metrekare, ihale başlangıç bedelini 850 bin TL ve ihale katılım bedelini 42 bin 500 TL olarak açıkladı.

Etiketler: yapı kredi, banka