İstanbul'da ucuza dükkan kalmadı! Burgan Bank o ilçede bulunan dükkanı tam 4 milyon TL'de fiyat teklifine açtı!

Gelişimini sürdüren özel bankalardan olan Burgan Bank, uygun fiyatlı gayrimenkul satış hizmeti ile bilinmesine rağmen son ihale fiyatları ile şaşırttı. Banka, İstanbul ilindeki zorlu ekonomik şartları, fahiş gayrimenkul fiyatları ile ortaya koydu. İşte Burgan Bank tarafından düzenlenen ihalelere ilişkin önemli ayrıntılar…

İstanbul'da ucuza dükkan kalmadı! Burgan Bank o ilçede bulunan dükkanı tam 4 milyon TL'de fiyat teklifine açtı!

Burgan Bank, İstanbul ilinin Kartal ve Küçükçekmece ilçelerinde bulunan icralık gayrimenkulleri satışa çıkardığını duyurdu. Banka, ilgili satış süreçlerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

BURGAN BANK’TAN MİLYON TL’LİK DÜKKAN SATIŞLARI!

Son dönemlerde Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu uygun fiyatlı ihaleler ile öne çıkan Burgan Bank, yeni yayınladığı ihalelerde İstanbul ilinde uygun fiyatlı dükkan satışının yapılmadığını resmen gözler önüne serdi. Banka, iki yeni ihaleye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

BURGAN BANK’TAN İSTANBUL KARTAL’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Burgan Bank, Intengo platformu üzerinden bir ihale düzenlediğini duyurdu. Düzenlediği ihale kapsamında İstanbul ilinin Kartal ilçesinde bulunan 71 metrekarelik bir dükkanı satışa çıkardığını belirten Burgan Bank, ihaleye ve ilgili gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Burgan Bank tarafından düzenlenmiş olan yeni ihalenin başlangıç fiyatı 4 milyon 147 bin 500 TL olduğu açıklandı. İhaleye katılım sağlayarak söz konusu dükkan için teklif vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların 82 bin 950 TL’lik ihale katılım bedelini yatırmaları gerektiğini belirten banka, ihale sonunda en yüksek teklifi verenin gayrimenkulün yeni sahibi olacağını bildirdi.

BURGAN BANK’TAN İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE’DE SATILIK DÜKKAN İLANI!

İstanbul'da ucuza dükkan kalmadı! Burgan Bank o ilçede bulunan dükkanı tam 4 milyon TL'de fiyat teklifine açtı! - Resim : 1

Burgan Bank, Intengo platformu üzerinden yeni bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Düzenlediği ihale kapsamında İstanbul ilinin Küçükçekmece ilçesinde bulunan 280 metrekarelik bir dükkanı satışa çıkardığını belirten Burgan Bank, ihaleye ve ilgili gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Burgan Bank tarafından düzenlenmiş olan yeni ihalenin başlangıç fiyatı 2 milyon 350 bin TL olduğu açıklandı. İhaleye katılım sağlayarak söz konusu dükkan için teklif vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların 110 bin 920 TL’lik ihale katılım bedelini yatırmaları gerektiğini belirten banka, ihale sonunda en yüksek teklifi verenin gayrimenkulün yeni sahibi olacağını bildirdi.