İstanbul'da satılık dükkan arayanlara kaçırılmayacak fırsat! O banka, Sancaktepe'de 250 metrekarelik dükkanı 1 milyon TL'den satışa sundu!

Artan gayrimenkul fiyatlarından sonra İstanbul ilinde kendi bütçelerine uygun dükkan bulmakta zorlanan tüketicilere ve yatırımcılara, ING Bank’tan müjdeli haber geldi. Banka, artan gayrimenkul fiyatlarına karşın tüketicinin yanında olduğunu belirterek İstanbul Sancaktepe’de bulunan bir dükkanı, piyasanın oldukça altın fiyatlardan satışa çıkardığını duyurdu. İşte ayrıntılar…

İstanbul'da satılık dükkan arayanlara kaçırılmayacak fırsat! O banka, Sancaktepe'de 250 metrekarelik dükkanı 1 milyon TL'den satışa sundu!

Geçtiğimiz yılın eylül ayında yükselişe geçen dolar kuru, beraberinde diğer döviz kurlarının ve altın fiyatlarının tavan seviyelere ulaşmasına sebep oldu. Aralık ayının ortasında kendi rekorlarını kırarak tarihe geçen altın fiyatları ve döviz kurları, gündelik hayatın da hızla pahalılaşmasına yol açtı.

Gıdadan teknolojik ürünlere, beyaz eşyadan otomotive hemen hemen her sektöre yansıyan yüksek oranlı zamlar, emlak sektöründe de görüldü. Hammadde fiyatlarının artmasından ötürü iki- üç katına çıkan sıfır gayrimenkul fiyatları, ikinci el gayrimenkul fiyatlarını da direkt olarak etkileyerek çoğu vatandaşın karşılayamayacağı fiyatların ortaya çıkmasına sebep oldu.

Yeni dönemde de birçok faktör çerçevesinde yükselişini sürdürmeye devam eden ekonomi piyasaları, hali hazırda zamlı fiyatları ile satışa sunulan gayrimenkullerin, daha da zam almalarına sebep oldu. Bu noktada devreye giren ING Bank, elinde bulunan icralık gayrimenkulleri anlaşmalı olduğu yasal ihale platformları aracılığı ile satışa çıkardığını duyurdu. Banka, son olarak İstanbul ilinde uygun fiyatlı dükkan arayışı içerisinde olan vatandaşlar için Sancaktepe’de bulunan bir dükkanı fiyat teklifine açtığını bildirdi.

ING BANK’TAN İSTANBUL’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Son dönemlerde yukarı yönlü hareketleri hız kazanmış olan ekonomi piyasaları, özellikle büyük şehirlerde satışa sunulan gayrimenkullerin fiyatlarında ciddi farkların ortaya çıkmasına sebep oldu. Bu noktada devreye giren özel bankalardan olan ING Bank, İstanbul ilinde uygun fiyatlı dükkan arayışı içerisinde olan vatandaşlar için Sancaktepe’de bulunan bir dükkanı satışa çıkardığını duyurdu.

ING BANK SATILIK DÜKKAN İHALESİNİN AYRINTILARI!

İstanbul'da satılık dükkan arayanlara kaçırılmayacak fırsat! O banka, Sancaktepe'de 250 metrekarelik dükkanı 1 milyon TL'den satışa sundu! - Resim : 1

ING Bank, “Bankadan” isimli yasal ihale platformu aracılığı ile İstanbul ilinin Sancaktepe ilçesinde bulunan bir dükkan için ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, ilgili dükkanın kullanım alanını 250 metrekare olarak açıklarken, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 550 bin TL olarak duyurdu. Banka, ihaleye katılacak olanların 73 bin 160 TL tutarında ihale katılım bedelini yatırmaları gerektiğini belirtti.

ING BANK BANKADAN BAŞVURUSU

ING Bank’ın Bankadan aracılığı ile satışa sunduğu dükkan için fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin, öncelikle Bankadan platformuna üye olmaları sonrasında da ihale katılım bedelini yatırmaları gerekmektedir.