İstanbul'da bu fiyatlara ev kalmadı! Yapı Kredi Bankası, iki ilçede uygun fiyatlı satılık apartman dairesi ilanı yayınladı!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan Yapı Kredi Bankası, anlaşmalı olduğu Intengo isimli yasal e- ihale platformu aracılığı ile yeni satılık gayrimenkul ilanları yayınladı. Banka, ilgili ilanlarına ilişkin ayrıntıları paylaştı. İşte Yapı Kredi Bankası’nın satılık gayrimenkullerine ilişkin haberin devamı…

İstanbul'da bu fiyatlara ev kalmadı! Yapı Kredi Bankası, iki ilçede uygun fiyatlı satılık apartman dairesi ilanı yayınladı!

Geçtiğimiz yılın aralık ayında rekor seviyelere ulaşan döviz kurları ile altın fiyatları, her sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de yüksek oranlı zamların telaffuz edilmesine sebep oldu. Aralık ayı içerisinde iki katı fiyata yükselen daire fiyatları, ocak ayına girilmesi ile birlikte daha da yükselmeye başladı.

Son dönemlerde konut sahibi olmak nerede imkansız hale gelmişken mevcut birikimlerini kendilerine ait bir konut ile taçlandırmak isteyen vatandaşlar, bu hayallerini ertelemek durumunda kalmamak adına arayış içerisine girdiler. Bu noktada vatandaşların uygun fiyatlı daire arayışlarına karşılık verdiğini duyuran Yapı Kredi Bankası, Intengo isimli yasal e- ihale platformu aracılığı ile daire satışı yaptığını duyurdu. Banka, ihale usulü ile satışa sunmuş olduğu konutlara ilişkin ayrıntıları paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN UYGUN FİYATLI SATILIK APARTMAN DAİRESİ!

Yapı Kredi Bankası’nın Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ilk gayrimenkulün, İstanbul ilinin Gaziosmanpaşa ilçesinde bulunan bir apartman dairesi olduğu öğrenildi. Banka, Bağlarbaşı Mahallesi’nde yer alan dairenin ayrıntılarını paylaştı.

Yapı Kredi Bankası Intengo aracılığı ile düzenlemiş olduğu ihale ile satışa sunmuş olduğu dairenin büyüklüğünü 55 metrekare olarak bildirdi. İhale başlangıç bedeli 550 bin TL olarak belirlenmiş olan daire için teklif vermek isteyenlerin, 27 bin 500 TL tutarında teminat ödemesi yapmaları gerektiği açıklandı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İSTANBUL’DA SATILIK DAİRE!

İstanbul'da bu fiyatlara ev kalmadı! Yapı Kredi Bankası, iki ilçede uygun fiyatlı satılık apartman dairesi ilanı yayınladı! - Resim : 1

Yapı Kredi Bankası’nın Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ikinci gayrimenkulün, İstanbul ilinin Kağıthane ilçesinde bulunan bir apartman dairesine ait olduğu öğrenildi. Banka, Nurtepe Mahallesi’nde yer alan dairenin ayrıntılarını paylaştı.

Yapı Kredi Bankası Intengo aracılığı ile düzenlemiş olduğu ihale ile satışa sunmuş olduğu dairenin büyüklüğünü 56 metrekare olarak bildirdi. İhale başlangıç bedeli 850 bin TL olarak belirlenmiş olan daire için teklif vermek isteyenlerin, 42 bin 500 TL tutarında teminat ödemesi yapmaları gerektiği açıklandı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN SATILIK ÇATI DUBLEKSİ!

Yapı Kredi Bankası, yine aynı platform aracılığı ile bir de 84 metrekarelik bir çatı dubleksinin satışta olduğunu duyurdu. Kağıthane ilçesinin Harmantepe Mahallesi’nde bulunan daire için düzenlenen ihalenin başlangıç bedeli, 1 milyon 450 bin TL, teminat bedeli ise 72 bin 500 TL olarak bildirildi.