İstanbul Şişli ve İstanbul Maltepe'de dükkan fiyatları uçtu! Garanti BBVA dükkan ihalesini 10 milyon TL'den başlattı!

Artan döviz kurları ve altın fiyatlarından sonra fahiş rakamlara ulaşan gayrimenkul fiyatları, özellikle İstanbul’da yaşayan veya İstanbul’da yatırım yapmak isteyen vatandaşları şaşkına çevirdi. Uygun fiyatlı gayrimenkul satışı ile bilinen Garanti BBVA, milyon TL’lik ihalelerinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

İstanbul Şişli ve İstanbul Maltepe'de dükkan fiyatları uçtu! Garanti BBVA dükkan ihalesini 10 milyon TL'den başlattı!

Ülkemizin en önemli özel bankalarından birisi olan ve her dönemde olduğu gibi yeni dönemde de tüketici yararına kampanyalar geliştirmeye gayret gösteren Garanti BBVA, bir yeni hizmet için daha duyuru yayınladı.

Garanti BBVA tarafından yayınlanan yeni duyuru kapsamında bankanın elinde bulunan icralık gayrimenkulleri uygun fiyatlardan satışa sunduğu bilgisi kaydedildi. Bu kapsamda iki yeni ihale düzenleyen banka, ilgili ihalelere ve ihalelerde yer alan gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

GARANTİ BBVA’DAN İSTANBUL MALTEPE’DE SATILIK ASMA KATLI DÜKKAN!

Garanti BBVA, Intengo platformu üzerinden yeni bir ihale yayınladı. Söz konusu ihale kapsamında İstanbul ilinin Maltepe ilçesinde bir dükkan satacağını belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

Garanti BBVA’nın Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu asma katlı dükkanın kullanım alanı 250 metrekare olarak ölçüldü. İhale başlangıç fiyatı 14 milyon TL olarak duyurulmuş olan dükkan için teklif vermek isteyenlerin, 560 bin TL’lik ihale katılım bedelini yatırmaları gerektiği bilgisi kaydedildi.

GARANTİ BBVA’DAN İSTANBUL ŞİŞLİ’DE 410 METREKARELİK SATILIK DÜKKAN!

İstanbul Şişli ve İstanbul Maltepe'de dükkan fiyatları uçtu! Garanti BBVA dükkan ihalesini 10 milyon TL'den başlattı! - Resim : 1

Garanti BBVA’nın Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu dükkanın İstanbul ilinin Şişli ilçesinde bulunduğu ve kullanım alanının 410 metrekare olduğu öğrenildi. İhale başlangıç fiyatı 10 milyon TL olarak duyurulmuş olan dükkan için teklif vermek isteyenlerin, 400 bin TL’lik ihale katılım bedelini yatırmaları gerektiği bilgisi kaydedildi.

GARANTİ BBVA INTENGO SATILIK GAYRİMENKUL BAŞVURUSU!

Garanti BBVA’nın Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu gayrimenkullerin ihalelerine katılarak kendi taşınmazına sahip olmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, öncelikle Intengo platformuna üye olmaları gerekmektedir. Söz konusu üyelik işlemlerinin tamamlanmasının ardından ise satın alınmak istenen gayrimenkul için belirlenmiş olan ihale katılım bedelinin yatırılması gerekmektedir.

Katılım bedelinin yatırılmasının ardından Intengo platformuna tekrar giriş yapılmalı ve ilgili gayrimenkul için online olarak fiyat teklifi sunulmalıdır. İhale sonunda en yüksek fiyat teklifini vermiş olan katılımcı, gayrimenkulün yeni sahibi olacaktır.