İstanbul Kartal'da hisseli ofis satışı başladı! 90 bin TL'yi yatıran kendi ofisinin sahibi olacak! İstanbul satılık ofis ilanları

Gayrimenkul fiyatları, uygun fiyatlar karşılığında kendi ofisine sahip olmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıları mağdur etti. Bu durum karşısında tüketicilerin ve yatırımcıların yanında yer almaya karar veren ING Bank, anlaşmalı olduğu “Tapu.com” isimli yasal platform aracılığı ile satılık ofis ilanları yayınladı. İşte bankanın Tapu.com aracılığı ile yayınladığı ilanların ayrıntıları…

İstanbul Kartal'da hisseli ofis satışı başladı! 90 bin TL'yi yatıran kendi ofisinin sahibi olacak! İstanbul satılık ofis ilanları

Bir süredir yukarı yönlü hareketler içerisinde olan döviz kurları ve altın fiyatları, Merkez Bankası’nın tüm müdahalelerine ve Türk Lirası’nın değer kaybı yaşamasını engellemek amacı ile geliştirilmiş olan yeni ekonomik modele rağmen yükseliş hızını arttırarak hayat pahalılığının ortaya çıkmasına sebep olmaya devam ediyor.

Yeni dönemde faiz artırımı kararları vere FED yetkilileri ve şubat ayının sonun başlayan hala da süren Rusya- Ukrayna savaşı, döviz kurları ile altın fiyatlarının gerilemesine izin vermiyor. Bu kapsamda giderek pahalılaşan gündelik hayat şartları, tüketicileri ve yatırımcıları oldukça mağdur ediyor.

Ekonomi piyasalarının yükselmesine sebep olan tüm faktörler çerçevesinde durmadan zam alan hizmet ürünlerinden birisi de gayrimenkuller olarak karşımıza çıkıyor. Kısa zaman içerisinde 2- 3 katına çıkan gayrimenkul fiyatları, yeni dönemde kendi taşınmazına sahip olmayı planlayan tüm tüketicilerin ve yatırımcıların hayal kırıklığına uğramalarına sebep oldu. Bu alanda yaşanan mağduriyetlerin daha da artmasına engel olmak isteyen ING Bank, anlaşmalı olduğu Tapu.com isimli yasal ihale platformu aracılığı ile yeni ihaleler düzenlediğini duyurarak, ilanlara ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ING BANK’TAN SATILIK OFİS HİSSESİ!

İstanbul Kartal'da hisseli ofis satışı başladı! 90 bin TL'yi yatıran kendi ofisinin sahibi olacak! İstanbul satılık ofis ilanları - Resim : 1

ING Bank, anlaşmalı olduğu Tapu.com isimli yasal ihale platformunda İstanbul ilinin Kartal ilçesinde bulunan 9 metrekarelik bir ofisin 8’de 3 hissesini satışa çıkardığını duyurdu. Banka, ilgili hissenin azami fiyatını 110 bin TL, yatırılması gereken hizmet bedelini ise 5 bin 200 TL olarak açıkladı.

ING BANKATAN AYNI BÖLGEDE İKİNCİ SATILIK OFİS İLANI!

ING Bank, Tapu.com aracılığı ile ikinci bir ilan daha yayınladı. Kartal ilçesinde bulunan bir ofisin daha 8’de 3 hissesinin satışta olduğunu belirten banka, bu ihalenin başlangıç bedelini 90 bin TL, ihale katılım bedelini ise 4 bin 200 TL olarak açıklandı.

ING BANK’IN SATILIK İLANLARINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

ING Bank’ın Tapu.com ihalelerine katılım sağlayabilmek için sisteme giriş yapılmalı ve ihale katılım bedellerinin hesaplara aktarılması gerekmektedir.

Etiketler: ing bank, gayrimenkul, ofis