İstanbul Anadolu yakası bankadan satılık konut ilanları! 112 metrekarelik konut 1 milyon 750 bin TL'den teklife açıldı!

Denizbank yönetimi kendi elinde bulunan yasal e-ihale platformu üzerinden üç yeni ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, ilgili ihaleler kapsamında İstanbul’un üç farklı bölgesinde bulunan icralık konutları satışa çıkardığını bildirdi. İşte Denizbank’ın İstanbul ilinde bulunan icralık konutlar için düzenlemiş olduğu ihalelerin ayrıntıları…

İstanbul Anadolu yakası bankadan satılık konut ilanları! 112 metrekarelik konut 1 milyon 750 bin TL'den teklife açıldı!

Denizbank yasal ihale platformu olan Denizbank Gayrimenkul üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Banka ilgili ihaleler kapsamında İstanbul ilinin 3 farklı bölgesinde bulunan icralık konutları satışa çıkardığını belirtti.

İSTANBUL SANCAKTEPE’DE SATILIK İCRALIK DAİRE İLANI!

Denizbank yönetimi kendi elinde bulunan ihale platformu Denizbank Gayrimenkul üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında İstanbul ilinin Sancaktepe ilçesinde bulunan icralık bir daireyi satışa çıkardığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank Gayrimenkul tarafından satışa sunulan gayrimenkulün toplam kullanım alanı 112 metrekare olarak açıklandı. Banka dairenin dubleks olduğunu belirterek, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 750 bin TL olarak bildirdi.

İSTANBUL ÇEKMEKÖY’DE SATILIK İCRALIK DAİRE İLANI!

İstanbul Anadolu yakası bankadan satılık konut ilanları! 112 metrekarelik konut 1 milyon 750 bin TL'den teklife açıldı! - Resim : 1

Denizbank kendi platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında İstanbul ilinin Çekmeköy ilçesinde bulunan bir icralık konutu satışa çıkardığını duyurdu. Banka ilgili ihaleye ve icralık konuta ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank Gayrimenkul üzerinden satışa sunulmuş olan icralık konutun tam hisse ile satışta olduğu belirtildi. Dairenin toplam kullanım alanını 188 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 2 milyon 900 bin TL olarak duyurdu. Denizbank dairenin 3 oda, salon, mutfak, teras ve 3 banyodan oluştuğunu bildirdi.

İSTANBUL KARTAL’DA SATILIK İCRALIK DAİRE İLANI!

Denizbank kendi platformu Denizbank Gayrimenkul üzerinden son bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Üçüncü ihalesi kapsamında da daire nitelikli bir icralık gayrimenkulü satışa çıkardığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank Gayrimenkul üzerinden satışa sunulmuş olan icralık konutun, İstanbul ilinin Kartal ilçesinde olduğu öğrenildi. Toplam kullanım alanı 145 metrekare olarak açıklanmış olan icralık konutun, tam hisse ile satışta olduğu belirtilirken dairenin ebeveyn banyolu olduğu bildirildi.

Denizbank Gayrimenkul üzerinden düzenlenmiş olan ihaleye konu olan 145 metrekarelik icralık konut için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 3 milyon 500 bin TL olduğunu belirten Denizbank, ayrıntılı bilgi için iletişim numaraları veya banka şubelerine başvurulabileceğini ifade etti.