İşletmelerin her türlü finansman ihtiyacına Yapı Kredi'den destek geldi! Bu kredilerde üst limit yok!

İşletmelerin her türlü finansman ihtiyaçlarına yönelik uygun vadeler ve faiz oranlarıyla Yapı Kredi’den kredi destekleri sunulmaya başladı. Üstelik bu kredilerde üst limit bulunmuyor.

İşletmelerin her türlü finansman ihtiyacına Yapı Kredi'den destek geldi! Bu kredilerde üst limit yok!

İşletmelerin hemen hemen her türlü ihtiyacına yönelik Yapı Kredi Bankası tarafından avantajlı kredi seçenekleri sunulmaya devam ediyor. Mal alımından ofis yenilemeye, yeni ekipman ihtiyacından işlerini büyütmek isteyenlerin yapacakları yatırımlara kadar birçok konuda finansman seçeneği sunuluyor.

İşletmelerin orta ve uzun vadeye yayılabilecek yatırımlar ya da işletme sermayesi finansmanları için taksitli ticari kredi seçeneklerinden yararlanılması mümkün hale getirilmiştir. Yapı Kredi Bankası tarafından sunulacak kredilerde uygun vade ve avantalı oranlar uygulanmaktadır.

ÜST LİMİTSİZ TAKSİTLİ TİCARİ KREDİLER DUYURULDU!

Yapı Kredi Bankası tarafından her türlü işletme ihtiyaçlarına yönelik üst limit şartı aranmayan birçok farklı taksitli ticari kredi çeşidi duyuruldu. Bu kapsamda kullanılabilecek krediler arasında Nakit Destek Kredisi, Ödemesi Kolay Turizm Kredisi, Yatırım Destek Kredisi, Ar – Ge ve İnovasyon Destek Kredisi gibi farklı kredi çeşitleri bulunuyor.

YAPI KREDİ NAKİT DESTEK KREDİSİ FIRSATI

İşletmelerin her türlü finansman ihtiyacına Yapı Kredi'den destek geldi! Bu kredilerde üst limit yok! - Resim : 1

İşletmelerin her türlü işletme sermayesi ihtiyacını karşılamalarına yönelik kullandırılan Nakit Destek Kredisi, üst limit olmadan kullanılabiliyor. 36 aya varan vade seçeneklerinden de yararlanarak işletme sahiplerinin krediden yararlanması sağlanmaktadır.

Genel kredi uygulamalarında geçerli teminatlar ile ayda bir, 3 ayda bir veya 6 ayda bir eşit taksitler halinde ya da 6 aya kadar ödemesiz olarak kredi kullanımına izin verilmektedir. Taksitli ticari krediler arasından işletme ihtiyaçlarına uygun finansman çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

60 AY VADELİ YATIRIM DESTEK KREDİSİ  

Yapı Kredi Bankası tarafından ayıca 60 aya varan vade seçenekleriyle üst limitsiz olarak yatırım destek kredisi verilmektedir. İmalat sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin satın alacağı makine ve üretim ekipmanı finansman ihtiyacını karşılamak amacıyla işletmelerin söz konusu krediden yararlanmaları sağlanmaktadır.

Ödemesiz dönem imkanları ile satın alınacak makine ve üretim ekipmanı tutarının %80’ine kadar kredi imkanı bu kapsamda sunulmaktadır. Yapı Kredi Yatırım Destek Kredisi kapsamında işletmeler için birçok finansman çözümü sağlamaktadır.