İşletme kredilerinde 1 yıl ödemesiz dönem fırsatı başladı! Fibabanka KOBİ nakit kredilerini duyurdu!

Fibabanka’nın KOBİ nakit krediler kapsamında kısa süreli ve acil nakit ihtiyaçları için en uygun finansman çözümleri devam ediyor. 1 yıl ödemesiz ve 5 yıla kadar vade imkanı sunulacak. İşte detaylar…

İşletme kredilerinde 1 yıl ödemesiz dönem fırsatı başladı! Fibabanka KOBİ nakit kredilerini duyurdu!

İşletme kredilerinde bankaların yeni dönemde de avantajlı finansman çözümleri duyurulmaya devam ediyor. Özellikle son dönemde KOBİ’lerin yaşadığı birçok finansman sorununa yönelik sunulan krediler çeşitli ihtiyaçlara yanıt vermeye devam ediyor.

Fibabanka’nın KOBİ nakit krediler kapsamında yer alan özellikli krediler seçenekleriyle işletmelerin finansman sorunları çözülüyor. Kısa süreli ya da acil nakit ihtiyaçlarına yönelik uygun finansman ürünleri sunan Fibabanka, esnaf ve KOBİ’lere destek vermeye devam ediyor.

ESNAF VE KOBİ’LERE ÖZELLİKLİ KREDİ FIRSATI

İşletme kredilerinde 1 yıl ödemesiz dönem fırsatı başladı! Fibabanka KOBİ nakit kredilerini duyurdu! - Resim : 1

Fibabanka tarafından esnaf ve KOBİ’lere yönelik özellikli kredi ürünleri sunulmaya devam ediyor. KOSGEB kredileri ve KGF teminatlı krediler ile işletmelerin finansman ihtiyaçları çözüme kavuşuyor.

Esnaf ve KOBİ’lere Kredi Garanti Fonu (KGF) ortaklığı ile KGF teminatlı krediler sunulmaya devam ediyor. KGF destekli ve uygun koşullu krediye hemen başvuru yapan kişiler teminat yetersizliği sıkıntısına düşmeden işleri için yapacakları harcamalara hızlı nakit çözümleri bulabiliyor.

1 YILI ÖDEMESİZ DÖNEMLİ 5 YIL VADELİ KREDİ!

İşletme ve yatırım kredilerinde özel finansman çözümleri sunan Fibabanka, KGF teminatlı kredi kapsamında KOBİ’lere 12 milyon TL’ye varan kefalet desteği sağlamaktadır. Bu kapsamda işletme kredilerinde 1 yılı ödemesiz dönemli ve toplamda 5 yıl, yatırım kredilerinde ise 3 yılı anapara ödemesiz toplam 10 yıla kadar vade seçenekleri sunuluyor.

Fibabanka KGF teminatlı kredilerinde ayrıca işletme ve yatırım kredilerinde %90’a varan hazine desteği de sunuluyor. Fibabanka özellikli krediler arasında yer alan finansman çözümlerinden yararlanarak işletmelerin rahat bir nefes alması sağlanıyor.

KOSGEB VE KGF TEMİNATLI KREDİLER

KOSGEB ve KGF teminatlı krediler kapsamında Fibabanka tarafından işletmelere fayda sağlayan birçok finansman çözümü sağlanıyor. KOBİ nakit krediler kapsamında yer alan bu finansman çözümleri arasında ayrıca KOBİ’lerin KOSGEB desteklerinden yararlanmasına yönelik de finansman ve bankacılık çözümleri sunulmaya devam ediyor.

Etiketler: fibabanka, kobi kredisi