İslam Memiş ve Selçuk Geçer’i tahminleriyle solladı! Şirin Sarı gram altın İçin rakam verdi

İslam Memiş ve Selçuk Geçer’in yanı sıra piyasada sözü dinlenen en önemli isimlerden biri olan Şirin Sarı, yaptığı doğru tahminlerle herkesin ağzını açık bırakmayı başarıyordu. Ünlü ekonomist, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla gram altın için yeni tahminini ve tavsiyelerini de aktardı. Ünlü ismin bu analizleri, altın yatırımı yapmak isteyen herkes tarafından mutlaka incelenmeli. İşte, Şirin Sarı tarafından açıklanan son altın analizlerinin merak edilen tüm detayları.

İslam Memiş ve Selçuk Geçer’i tahminleriyle solladı! Şirin Sarı gram altın İçin rakam verdi

Yatırımcıların sıklıkla takip ettikleri isimler arasında gösterilen Şirin Sarı, ortaya koyduğu analizlerle her geçen gün milyonları şaşırtmaya devam ediyor. Yaptığı doğru tahminlerle İslam Memiş ve Selçuk Geçer’i de geride bırakmayı başaran ünlü ekonomist, geçtiğimiz günlerde altın kuru hakkında şok eden ifadeler kullandı.

Altın kurunun dahi ismi olarak bilinen Şirin Sarı, şimdilerde yatırımcılara ışık tutmaya devam ediyor. Kur farkının geleceği son noktayı gözler önüne seren ünlü isim, yatırımcılara tavsiyeler vermeyi de unutmadı. İşte, Şirin Sarı tarafından yapılan kapsamlı altın kuru analizinin merak edilen tüm detayları.

Şirin Sarı gram altının geleceği son rakamı söyledi!

Yaptığı tahminlerle herkesi şaşırtmayı başaran Şirin Sarı, geçtiğimiz günlerde altın kurunun yakın zamanda göreceği net rakamı ifade ederek ağızları açık bıraktı. Ünlü ekonomist, ‘Küresel anlamda enflasyon konuşulmaya devam ettikçe altının beslenme süreci de devam edecek. Her ne kadar faiz artırımı haberleri gelmeye devam etse de altının baskılansa dahi gücünü kaybetmeyeceğini biliyoruz. Geleceği rakam için benim tahminim, kurun 1000 liranın üzerinde kaldığı sürede yükselmeye devam etmesi ve 1080 liraya kadar yükseliş göstermesi yönünde. Fakat yatırımcılar olarak oluşan rakamlara aldanmadan adımlarımızı temkinli şekilde atmalıyız. Aksi halde piyasanın içerisine çekilenlerden oluruz.’’ ifadelerini kullandı.

İslam Memiş ve Selçuk Geçer’i tahminleriyle solladı! Şirin Sarı gram altın İçin rakam verdi - Resim : 1

Şirin Sarı altın yatırımı yapacaklara son tavsiyelerini de iletti!

Altın kurunun yakın zamanda göreceği net rakamı ifade etmenin yanı sıra altın yatırımı yapmak isteyenlere de tavsiyelerini ileten Şirin Sarı, ‘’Hem alış hem de satış yapacaklar için kademeli şekilde hareket edilmesini tavsiye ediyoruz. Altın kuruna bir anda yüklenilmesi sorun yaratabilir. Ayrıca şu an için altın kurunun yükseliş trendini sürdürdüğünü biliyoruz. Bu nedenle kademeli alım sırasında 1000 liranın altında ve üstünde temkinli hareket etmekte yarar var.’’ ifadelerini kullandı.

İslam Memiş ve Selçuk Geçer’i tahminleriyle solladı! Şirin Sarı gram altın İçin rakam verdi - Resim : 2

Etiketler: altın analiz