İŞKUR yayınladı; vatandaşlar hemen harekete geçti! Evden çalışmak artık çok daha kolay! Üstelik 5 bin 500 TL kazanmak mümkün hale geldi!

Türkiye’nin resmi iş bulma portalı olarak hizmet veren İŞKUR’dan iş arayanlara evde yapabilecekleri iş ilanları yayınlandı. Aylık kazançları asgari ücreti bulan bu ilanlar için vatandaşlar hemen harekete geçti.

İŞKUR yayınladı; vatandaşlar hemen harekete geçti! Evden çalışmak artık çok daha kolay! Üstelik 5 bin 500 TL kazanmak mümkün hale geldi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesinde hizmet veren kurumlardan biri olan Türkiye İş Kurumu ya da kısaca İŞKUR, ilanları son zamanlarda oldukça artış gösterdi. Hem işverenlerden hem de çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarından ilanlar bulunduran İŞKUR, yayınladığı ilanlar sayısını artırırken, aynı zamanda pandemiden bu yana rağbet gören evden çalışma şartlarına uygun iş ilanlarında da artış yaşandığını açıkladı.

Vatandaşlara hem fiziki hem de sanal olarak hizmet veren kurumlardan biri olan İŞKUR, kasım ayı itibariyle de açık ilanlarını vatandaşlar ile buluşturmaya başladı. Bu ilanlar kapsamında özellikle evden çalışmaya yönelik olan ilanlarında artışa gidildiği görülen İŞKUR ilanlarında dikkat çeken detay, bu ilanların kazandırdığı aylık gelirler oldu. Asgari ücrete kadar kazanmanın mümkün olduğu İŞKUR ilanları için başvurular başlamışken; evden yapılabilecek olan işlerin de bir listesi kurum tarafından kamuoyu ile paylaşıldı.

İŞKUR’A KAYITLI OLMAK YETİYOR

İŞKUR yayınladı; vatandaşlar hemen harekete geçti! Evden çalışmak artık çok daha kolay! Üstelik 5 bin 500 TL kazanmak mümkün hale geldi! - Resim : 1

Evden işler yaparak para kazanmak isteyen vatandaşların İŞKUR bünyesinde yayınlanan ilanlara başvuru yapmak için atması gereken ilk adım İŞKUR’a üye olmak oluyor. Bu kapsama üyeliklerini aktif hale getiren vatandaşlar evde paketleme işi ya da uzaktan çalışma iş ilanları gibi anahtar kelimeler ile İŞKUR’un kendi web sitesinden bu iş ilanlarına kolayca ulaşabiliyor. Özellikle kına, nikah şekeri, bitki çayı paketleme; poşet katlama; mandal montajı; takı tasarımı; tırnak kutulama; çerez poşetleme gibi işlerin yer aldığı bu ilanlara başvuru yapan vatandaşlar ilanı veren firma tarafından işe uygun görülmesi halinde evden çalışmaya başlayabiliyor.

İŞKUR EVDEN PAKETLEME İLANLARI ASGARİ ÜCRET KAZANDIRIYOR

Çok az bir zaman alması ve evden yapılması nedeniyle vatandaşların sıklıkla tercih ettiği iş türlerinden biri olan İŞKUR evden paketleme işleri, kişinin performansına göre değişen ücretler kazandırıyor. Bu bağlamda normal bir çalışma hızına sahip olan ve yarı zamanlı olarak bu işi yapan vatandaşlar, ortalama aylık bin TL ile 4 bin TL arasında kazanç elde edebiliyor. Bu işi tam zamanlı olarak yürüten vatandaşlar ise, asgari ücret olan 5 bin 500 TL’ye kazanç elde ederek, ev geçimine katkıda bulunabiliyor.

Etiketler: işkur, evden paketleme