İş Bankası Anında Ticari Kredi kampanyasını duyurdu! Ödemeler 90 gün sonra yapılabilecek!

İş Bankası Anında Ticari Kredi ile işletmelerin nakit sorunlarını çözmeye devam ediyor. Kredi kapsamında ayrıca ilk taksit tarihi krediyi kullanmaya başladıktan 90 gün sonra yapılabilecek!

İş Bankası Anında Ticari Kredi kampanyasını duyurdu! Ödemeler 90 gün sonra yapılabilecek!

İşletmelerin artan finansman ihtiyaçlarına yönelik nakit destek kredileri sunulmaya devam ediyor. Türkiye İş Bankası tarafından sunulan krediler kapsamında avantajlı oranlara sahip krediler uygun geri ödeme seçenekleriyle sunuluyor.

Anında Ticari Kredi kapsamında kullanılacak kredi ile krediyi kullanmaya başladıktan sonra ilk taksit tarihi 90 gün sonrası olarak belirlenebiliyor. Ayrıca haftanın her günü ve saatinde nakit ihtiyaçları için anında çözüm üretilebiliyor.

250 BİN TL’YE KADAR ANINDA TİCARİ KREDİ

Türkiye İş Bankası Anında Ticari Kredi kampanyası kapsamında 250.000 TL’ye kadar nakit kredi desteği sağlamaya devam ediyor. İşletmelerin ihtiyaçları için kullandırılacak kredi kapsamında uygun geri ödeme seçenekleri ve avantajlı faiz oranları uygulanıyor.

90 güne kadar taksit erteleme seçeneklerinin de yer aldığı kredide avantajlı vadeler sunulacak. İşCep veya İnternet Şubesi üzerinden yapılacak başvurularda 250.000 TL’ye kadar kredi kullanımına olanak tanınıyor.

18 AYA KADAR VADE SEÇENEKLERİ SUNULACAK!

İş Bankası Anında Ticari Kredi kampanyasını duyurdu! Ödemeler 90 gün sonra yapılabilecek! - Resim : 1

İş Bankası Anında Ticari Kredi ile 18 aya kadar vade seçeneklerinden de yararlanarak işletme sahiplerinin birçok ihtiyacına yönelik finansman çözümlerinden yararlanmaları sağlanmaktadır. İlk taksit tarihi ayrıca kredinin kullanıldığı tarihten itibaren 90 gün sonrası olarak belirlenerek erteleme seçenekleri de uygulanabiliyor. Bu kapsamda 250.000 TL’ye kadar kredi başvurusunda bulunmak mümkündür.

İŞ BANKASI ANINDA TİCARİ KREDİ BAŞVURUSU

İşCep veya İş Bankası İnternet Şubesi üzerinden 250 bin TL’ye kadar Anında Ticari Kredi kullanımı mümkündür. 18 ay vadeyle sunulan kredi 90 güne kadar ertelenebilmektedir. Bu kapsamda krediden yararlanmak isteyenlerin dilediği zaman başvurularını yapmaları mümkündür.

Esnaf ve gerçek kişi tacir müşterilerin başvuru yapabildiği kredi kapsamında ayrıca şubeye gitmeye gerek kalmadan da krediden yararlanma imkanı sağlanmaktadır. Bu sayede kısa süre içinde tüm finansman ihtiyaçları için anında başvuru yapılabilmektedir. Saniyeler içinde değerlendirilen başvuruların onaylanması halinde kredi tutarı anında vadesiz hesaba aktarılmaktadır.