İş arayanlar dikkat! Mağazada çalışarak 7500 TL kazanma imkanı

Türkiye’nin dört bir yanında faaliyetlerini sürdüren mağazalara personel alımı yapılacak. İş arayan vatandaşları heyecanlandıran iş ilanları mağazalardan geldi. Ayda 7500 TL ile çalışacak mağaza personeli ilanları gündemde…

İş arayanlar dikkat! Mağazada çalışarak 7500 TL kazanma imkanı

Özellikle yaz aylarında yoğun bir iş temposuna giren mağazalar, personel alımı ilanları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Mağazalarda satış danışmanı başta olmak üzere, kasiyer, mağaza müdürü, mağaza müdür yardımcısı gibi pozisyonlarda çalıştırılacak personel aranıyor. İstanbul dahil pek çok ilde mağazaların iş ilanları temmuz ayında da hız kesmeden devam ediyor. Asgari ücretin artmasıyla birlikte mağazada işe yeni başlayanlar da 5.500 TL’den düşük maaş almayacak. Ortalama 7.500 TL aylık maaşlar ile mağazada çalışmak isteyenlere müjdeli haberler geldi.

Mağaza İş İlanları Büyük İlgi Görüyor

2022 yılının yaz döneminde iş arayanların en çok takip ettiği iş ilanlarının başında mağazalar geliyor. İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde şubesi bulunan giyim markaları, mağazalarında çalıştırmak üzere çok sayıda personel alımı yapıyor. Satış danışmanı başta olmak üzere, kasiyer, mağaza müdürü, mağaza müdür yardımcısı gibi pozisyonlarda iş sahibi olmak isteyenler için güncel iş ilanları yayınlandı. En az 5.500 TL ve ortalama 7.500 TL maaşlarla çalışmak isteyenler mağaza iş ilanlarını takip ediyor.

Koton Personel Alımı İlanı

İş arayanlar dikkat! Mağazada çalışarak 7500 TL kazanma imkanı - Resim : 1

Koton markasının İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde yayınladığı personel alımı ilanlarında mağaza müdür yardımcısı, yazılım uzmanı, kumaş ARGE sorumlusu ve üst düzey yönetici asistanı aranıyor. Koton iş başvuru formunu online platformdan doldurmak isteyen adaylar “İşim Kotonda” adlı web sitesi üzerinden başvurularını tamamlayabiliyor.

LC Waikiki Ek İş Başvuru Formu

LC Waikiki her yaşa uygun personel alımı ilanlarını duyuruyor. LC Waikiki bünyesinde part time satış danışmanı, kasiyer ve depo sorumlusu olarak çalışmak isteyenler iş ilanlarını yakından takip ediyor. LC Waikiki Alanya Mahmutlar Caddesi, İstanbul Ataşehir Metropol AVM, İstanbul İstinye Park AVM, Ankara Kentpark ve Aksaray Noracity AVM mağazalarında satış danışmanı işe alınacak. LCW iş ilanına başvurular mağaza şubelerinden ve online platform üzerinden yapılabiliyor.