İş arayan vatandaşları ilgilendiriyor, Ege İhracatçı Birlikleri’nden iş ilanı yayınlandı! Şartlar belli oldu, başvurular çoktan başladı!

İş arayan vatandaşları ilgilendiren yeni personel alım ilanları yayınlanmaya devam ediyor. Bu kez Ege İhracatçı Birlikleri, 8 yeni personel alımı için düğmeye basmış bulunuyor.

İş arayan vatandaşları ilgilendiriyor, Ege İhracatçı Birlikleri’nden iş ilanı yayınlandı! Şartlar belli oldu, başvurular çoktan başladı!

İş arayan vatandaşların yakından takip ettiği iş ilanları arasına özellikle son zamanlarda çok sık ilan eklenmeye başladı. Yeni yıl girmeden plan ve programları doğrultusunda kadrolarını doldurmaya çalışan pek çok işletme ile birlikte kamu kurum ve kuruluşları da yılın son alımlarını gerçekleştirmek için düğmeye bastı. Yeni alım yapacağını ilan eden kurumlardan biri olan Ege İhracatçı Birlikleri, personel alımına ilişkin kamuoyunu bilgilendirdi.

Personel alımı yapacağına ilişkin yeni bir ilan yayınlamış olan Ege İhracatçı Birlikleri, yayınladığı ilan ile kamuoyuna 8 yeni personel alımı yapacağını açıkladı. İlan içerisinde personellerde aradığı özelliğe ilişkin detaylı bir şekilde bilgi veren Ege İhracatçı Birlikleri, aynı zamanda işe alım sürecine ilişkin de açıklamalarda bulundu. Öte yandan Ege İhracatçı Birlikleri’ne iş başvuru süreci başladı.

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ, 8 YENİ PERSONEL ALACAK

İş arayan vatandaşları ilgilendiriyor, Ege İhracatçı Birlikleri’nden iş ilanı yayınlandı! Şartlar belli oldu, başvurular çoktan başladı! - Resim : 1

Yeni personel alımına ilişkin bir ilan yayınlayan Ege İhracatçı Birlikleri, 2 Aralık 2022 tarihinde 7 uzman yardımcısı; 1 şoför olmak üzere 8 yeni personel alacağını Posta Gazetesi’nden duyurdu. Sınavla alım yapacağını bildiren Ege İhracatçı Birlikleri, işe alım şartlarına ilişkin bilgilendirmeyi de ilanına ekledi.

İşe alımlarda sınav ile alım yapacağını bildiren Ege İhracatçı Birlikleri, yeni personel alımına ilişkin tüm detayların Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’nin web sitesi üzerinden yayınlanacağını bildirdi. Öte yandan adaylar için adresini de ilana ekleyen Ege İhracatçı Birlikleri merkezinin “Atatürk Cad. No: 382 Alsancak 35220/İZMİR” adresinde yer aldığını belirtti.

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ, PERSONEL ALIM ŞARTLARINI AÇIKLADI

Sınav ile alım yapacağını duyurmuş olan Ege İhracatçı Birlikleri, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ile Yabancı Dil Sınavı’na (YDS) girmiş olmayı şart koştu. Öte yandan Ege İhracatçı Birlikleri, ilanda aradığı şartları şu şekilde tarif etti:

“Uzman yardımcısı ve şoför kadrosu için 2021 ve 2022 yılına ait Kamu Personeli Seçme Sınavlarından Ege İhracatçı Birliklerince istenen puan türünden en az 70 ve yukarı puan almış olmak; ayrıca uzman yardımcılığı kadrosu için 2019 – 2020 – 2021 veya 2022 yıllarına ait Yabancı Dil Sınavından (YDS/e-YDS) en az 70 puan almış olmak veya uluslararası kabul gören dil sınavlarından en az 70 puana karşılık gelen ve Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen kriterlere göre eşdeğer olan asgari puanı almış olmak şartları aranmaktadır.”