IQ'su yüksek olanlar 11 saniyede bulabiliyor: Boks eldivenli iki kız arasındaki 3 farkı siz kaç saniyede bulabileceksiniz?

Zekâ oyunları, son zamanlarda sosyal medya kullanıcıları tarafından çok fazla ilgi çekmektedir. Zekâ oyunları ayrıca bilişsel işlevi artırmaya ve beyni sağlıklı tutmaya yardımcı oluyor. Peki sizin zekâ oyunları çözme seviyeniz nasıl? İşte IQ'su yüksek olanları en fazla 11 saniye oyalayabilecek bir test daha.

IQ'su yüksek olanlar 11 saniyede bulabiliyor: Boks eldivenli iki kız arasındaki 3 farkı siz kaç saniyede bulabileceksiniz?

Zekâ oyunları, bilişsel işlevi artırmaya ve beyni sağlıklı tutmaya yardımcı olan araçlardır. İşte IQ'su yüksek olanları en fazla 11 saniye oyalayabilecek bir test daha.

İşte kafanızı karıştıracak yeni bir bulmacayla karşınızdayız. Boks yapan iki kızı gösteren bu iki fotoğraf arasında 3 fark var. Bulmak için ise 11 saniyeniz var.

Yalnızca yüksek IQ'su olanlar iki resim arasındaki 3 farkı 11 saniyede buluyor.

IQ'su yüksek olanlar 11 saniyede bulabiliyor: Boks eldivenli iki kız arasındaki 3 farkı siz kaç saniyede bulabileceksiniz? - Resim : 1

Neredeyse aynı görünen bu iki resim arasındaki 3 farkı bulabildiyseniz bravo. Bu sizin yüksek IQ'lu olduğunuzu gösteriyor.

Eğer bulamadıysanız üzülmeyin. Sorunun yanıtını aşağıda bulabilirsiniz.

Öncelikle 3 farktan 2'si hemen gözünüze çarpacaktır. Ancak geriye kalanı bulmak ise gerçekten kolay değil.

11 saniyede çözme ulaşamayanlar için yanıt aşağıda...

Boksör kızın eldivenine, saçına ve tişörtüne dikkatle bakanlar zorlanmadan 3 farkı bulmayı başardı.

IQ'su yüksek olanlar 11 saniyede bulabiliyor: Boks eldivenli iki kız arasındaki 3 farkı siz kaç saniyede bulabileceksiniz? - Resim : 2

 

Etiketler: Zeka oyunu, zeka testi