İpek Açar 3 Yıl Önce Evlat Edinme Kararından Vazgeçti! Aldığı Haberle Başvurusunu Geri Çekti

Ünlü oyuncu İpek Açar ve Alper Kömürcü, erkek çocuk sahibi olmaya hazırlanıyor. 5 aylık hamile olan Açar, daha önce yapmış oldukları evlatlık başvurusunu geri çekecek. Çiftin bu mutlu haberleri sevenleri tarafından büyük ilgiyle karşılandı. İşte detaylar...

İpek Açar 3 Yıl Önce Evlat Edinme Kararından Vazgeçti! Aldığı Haberle Başvurusunu Geri Çekti

2019 yılında evlenen İpek Açar ve Alper Kömürcü, 3 yıl önce evlat edinme başvurusunda bulunmuştu. Başvuruları sonucunda sıra kendilerine geldiğinde, İpek Açar hamile olduğunu öğrendi. Bu sevinçli haber, çiftin evlat edinme planlarını değiştirmelerine neden oldu.

İpek Açar 3 Yıl Önce Evlat Edinme Kararından Vazgeçti! Aldığı Haberle Başvurusunu Geri Çekti - Resim : 2

Erkek çocuk bekleyen 47 yaşındaki İpek Açar ile 42 yaşındaki Alper Kömürcü, doğumdan sonra evlatlık başvurusunu geri çekecek. Açar, Habertürk'e bu konuda yaptığı açıklamada "Evlat sahibi olmayı istemenin ne olduğunu iyi biliyoruz. Bunu isterken yıllarca beklemenin ne olduğunu da biliyoruz. Allah, bize bir çocuk nasip etti. İsterim ki isteyen herkese de nasip etsin. Doğumu yaptıktan sonra başvurumuzu geri çekeceğiz. Bir ailenin hakkına girmek istemiyoruz. Çünkü bizim yerimize bir aile bir sıra atlayacak. Onların da çocuk sahibi olması bizi mutlu edecek" dedi.

 İpek Açar 3 Yıl Önce Evlat Edinme Kararından Vazgeçti! Aldığı Haberle Başvurusunu Geri Çekti - Resim : 3

İpek Açar'ın Kayahan Açar ile olan evliliğinden dünyaya gelen Aslı Gönül Açar, 23 yaşında.

 

Etiketler: ipek açar