Instagram hesabını yeni açan Yağmur Atacan, kendisine gelen bir mesajı takipçileri ile paylaştı! “İnsanın inanası geliyor ama peh peh peh!”

Son dönemlerde açmış olduğu Instagram hesabı sayesinde magazin gündeminde tekrar yer almaya başlayan eski oyuncu Yağmur Atacan, sosyal medya kullanıcısından kendisine gelen bir mesajı ifşa etti. Atacan’ın yeni dahil olduğu sosyal medyada karşılaştığı bu olay, kendisini şoke etti. İşte Yağmur Atacan’a gelen mesaja ve Atacan’ın verdiği karşılığa ilişkin ayrıntılar…

Instagram hesabını yeni açan Yağmur Atacan, kendisine gelen bir mesajı takipçileri ile paylaştı! “İnsanın inanası geliyor ama peh peh peh!”

Doktorlar dizisinde canlandırdığı Hasan” karakteri ile hafızalara kazınan Yağmur Atacan, yeni açtığı Instagram hesabı üzerinden kendisine gönderilen bir mesajı ifşa etti.

SOSYAL MEDYAYA DAHİL OLDU!

Uzun süredir ekranlarda olmayan ve kariyerini başka bir sektörde sürdürmeye devam eden eski oyuncu Yağmur Atacan, oyuncu ve sunucu eşi Pınar Altuğ ile yaşadığı evlilik olmasa yüzünü resmen unutturacak. Magazin basınında yer almaktan hoşlanmayan ve bu sebep ile işini bile değiştiren Yağmur Atacan, uzun yıllar geçmiş olmasına rağmen hala oyunculuk zamanlarından kalma birçok hayrana sahip.

Yağmur Atacan’ın oyunculuğa dönmeme kararı ile barışan ancak hiç değilse bir sosyal medya hesabının olması için eşi Pınar Altuğ’a baskı yapan sosyal medya kullanıcıları, sonunda istediklerine ulaştı. Eski oyuncu Yağmur Atacan, geçtiğimiz haftalarda yeni bir sosyal medya hesabı açarak Instagram alemine dahil oldu.

KENDİSİNE GELEN MESAJI İFŞA ETTİ!

Instagram hesabını yeni açan Yağmur Atacan, kendisine gelen bir mesajı takipçileri ile paylaştı! “İnsanın inanası geliyor ama peh peh peh!” - Resim : 1

Instagram kullanımından bir haber olan ve bu durumunu sık sık esprili paylaşımlar yaparak gündeme taşıyan eski oyuncu Yağmur Atacan, sosyal medya sahtekarlarının mesajları ile de karşılaşmaya başladı. Yağmur Atacan henüz yeni karşılaşmaya başladığı mesajlardan birinin ekran görüntüsünü alarak hikayeler kısmından takipçileri ile paylaştı

Yağmur Atacan’dan para isteyen bir sosyal medya kullanıcısı, şu ifadeleri kullandı: “Yağmur abi iyi geceler, abi 80 bin TL’ye ihtiyacım var. İntiharın eşiğine geldim, lütfen yardım edin abi. Allah aşkına. Ayda 2 bin TL olarak öderim be abim. Pınar ablaya da yazdım, başka ünlülere de yazdım. Senin bu mesajları görme ihtimalin daha yüksek lütfen yardımcı olun.”

ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ!

Kendisine gelen mesajı ifşa eden Yağmur Atacan, paylaşımına şu notu düştü: “Aslında insanın inanası, güvenesi geliyor. Çok geliyor bunlardan ama senin gibisi maşallah. İsmi yok, sözü var. Peh peh peh!”