İnsanlar 3000 yıl sonra böyle görünecek! Görenler şaştı kaldı!

Teknolojinin oldukça gelişmesiyle birlikte artık yıllar sonra yaşanabilecek birçok şey öngörülebiliyor. Uzmanlar tarafından yapılan son araştırmalar neticesinde insanların 3000 yıl sonra nasıl görünecekleri ortaya çıktı.

İnsanlar 3000 yıl sonra böyle görünecek! Görenler şaştı kaldı!

Teknolojinin oldukça gelişmesiyle birlikte artık yıllar sonra yaşanabilecek birçok şey öngörülebiliyor. Uzmanlar tarafından yapılan son araştırmalar neticesinde insanların 3000 yıl sonra nasıl görünecekleri ortaya çıktı. Şaşırtan o görüntülerde 3000 yık sonraki insanların farklı fiziksel özellikleri meydana gelecek. 

Günümüzde milyonlarca kişi tarafından küçük büyük demeden en çok kullanılan teknolojik alet telefonlar oldu. Telefon artık bir lüks olmaktan çıkarken ihtiyaç ve zorunluluk haline geldi. Telefonların bu denli yaygın kullanılması bağlılığı arttırırken insanlar telefonlarını çantada değil ellerinde taşıyor. Telefonların bu denli sık ve yaygın kullanılmasından yola çıkılarak gelecekte insanlar üzerinde neden olabileceği değişiklikler çizildi. 

3000 YIL SONRA BÖYLE GÖRÜNECEĞİZ!

Telefonun insanlar üzerindeki etkisi ile birlikte görünüşümüzün 3000 yıl sonra ne kadar değişebileceği ortaya çıktı. Uzmanlar tarafından yapılan araştırmalar sonucunda elde edilen görüntü görenlerin şaşırıp kalmasına neden oldu. Özel bir telekomünasyon şirketi tarafından yapılan araştırmadan ortaya çıkan 3000 yıl sonraki insan görünümü gündem oldu. 

Bu kapsamda yürütülen çalışmalar sonucunda 3 bin yıl sonra insanların nasıl görüneceği çalışması sonucunda bu çalışmaya 'Mindy' ismi verildi. Oluşturulan modelin ismi 'Mindy' olurken ortaya çıkan görüntüler çok konuşuldu. 

İnsanlar 3000 yıl sonra böyle görünecek! Görenler şaştı kaldı! - Resim : 1

KAMBUR SIRT ÇİFT GÖZ KAPAĞI

3 Bin yıl sonrası için oluşturulan insan görüntüsünde  distopik olduğu ve bunda en büyük etkinin teknolojinin kullanımının insan bedeninde bıraktığı izler olduğu görüldü. Kambur sırt geniş bir boyun bölgesine sahip olan Mindy'nin pençe gibi elleri ve ikinci bir göz kapağı ile oluşturuldu.

Konu ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Med Alert Help'ten Dr Nikola Djordjevic, "Telefonlarımızı tutma şeklimiz, belirli temas noktalarında gerginliğe neden olabilir - kübital tünel sendromu olarak bilinen "metin pençesine" neden olabilir" diyerek 3 bin yıl sonrası için insanların fiziksel özelliklerindeki değişime dikkat çekti. 

İnsanlar 3000 yıl sonra böyle görünecek! Görenler şaştı kaldı! - Resim : 2

Ayrıca çok daha küçük bir beyin ve çift göz kapağı oluşumunun da meydana gelebileceği oluşturulan görüntü ile iletildi. 

Etiketler: insan