İngiltere'nin Nubia Dergisi, Türkiye'nin En Güzel Oyuncularını Seçti! Zirvedeki İsim Şaşırtmadı!

İngiltere menşeili dünyaca ünlü “Nubia” isimli dergi, küresel çapta düzenlediği “Türkiye’nin en güzel kadın oyuncusu” isimli anketin sonuçlarını yayınladı. Ülkemizin en güzel 10 kadın oyuncusunun belirlendiği ankette, birinci numaraya yerleşen isim şaşırtmadı. İşte dünyaca ünlü dergi tarafından düzenlenen anketin sonuçları…

İngiltere'nin Nubia Dergisi, Türkiye'nin En Güzel Oyuncularını Seçti! Zirvedeki İsim Şaşırtmadı!

Uzun yıllar boyunca tüm dünyaya nam salmayı başarmış olan Hollywood yıldızları, yerlerini yavaş yavaş diğer dünya ülkelerinin güzellerine bırakmaya başladı. Küresel çapta bakıldığında sinema sektörü bakımından dünya otoritesi olarak kabul edilen Hollywood, yapımlarının yanı sıra aktrislerinin güzelliği ile de kendisinden söz ettirmeyi başarırken, zaman içerisinde Türk yapımların ülke sınırlarını aşan popülerlikleri sayesinde gölgede kalmaya başladı.

Türk kadın oyuncuların başarılı oyunculuk performanslarının yanı sıra güzelliklerinin de ülke sınırlarını aşmaya başlaması, diğer dünya ülkelerinin basın organları tarafından büyük ilgi görmeye başladı. Özellikle Orta Doğu ülkelerinde ve bazı Avrupa ülkelerinde büyük bir hayran kitlesine sahip olmaya başlayan Türk kadın oyuncuları, İngiltere basınının da dikkatini çekmeyi başardı.

Geçtiğimiz günlerde İngiltere’nin dünyaca ünlü dergisi Nubia, en güzel Türk kadın oyuncunun seçilmesi için bir anket düzenledi. 1 Temmuz tarihinde oylamayı kapatan dergi, anket sonuçlarını yayınladı.

Türk Kadın Oyuncular Dünya Basınında Yer Aldı!

Son dönemlerde Türk dizilerinin İngiltere kanallarında yayınlanmaya başlaması ile birlikte büyük bir hayran kitlesine sahip olmaya başlayan Türk oyuncular, İngiliz basınında yer almaya başladılar. Can Yaman, Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimlerin ardından Türk kadın oyuncular ile de ilgilenmeye başlayan İngiliz basını, küresel çapta bir anket hazırlayarak en güzel Türk kadın oyuncunun belirlenmesi için oylamayı başlattı.

Birinci Belli Oldu!

İngiltere'nin Nubia Dergisi, Türkiye'nin En Güzel Oyuncularını Seçti! Zirvedeki İsim Şaşırtmadı! - Resim : 1

Nubia dergisinin 52 ülkenin katılımı ile düzenlemiş olduğu en güzel Türk kadın oyuncu anketinin sonuçları belli oldu. Meslektaşlarına göre daha çok oy alarak “en güzel Türk kadın oyuncu” unvanına sahip olan isim, Hande Erçel oldu.

Liste Yayınlandı!

10 Türk güzelin belirlendiği oylama sonucunda listede bulunan güzeller şu şekilde sıralandı:

1.    Hande Erçel

2.    Demet Özdemir

3.    Elçin Sangu

4.    Özge Gürel

5.    Ebru Şahin

6.    Burcu Biricik

7.    Özge Törer

8.    Aslı Tandoğan

9.    Öykü Karayel

10.  Beren Saat