ING Bombayı Patlattı: Alışverişlerde Taksiti 36 Aya Çıkarttı: Hemen Başvurabilirsiniz!

ING Bank peşin fiyatına taksit kampanyası ile yenilikçi bir ödeme sistemi benimsiyor. Kampanya sürecine gerek kalmadan bankanın anlaşma sağlamış olduğu iş ortaklarından yapılacak alışverişlerde 36 aya kadar indirim fırsatı değerlendirilebilir.

ING Bombayı Patlattı: Alışverişlerde Taksiti 36 Aya Çıkarttı: Hemen Başvurabilirsiniz!

Günümüzde satın alınan ürünlerin kanun kapsamında belirli oranda taksitlendirme fırsatı bulunur. Alışveriş yaparken taksit sayısını artırabilmek için bankaların belirli aralıklarla yaptığı güncel kampanyalar bulunuyor. ING Bank diğer bankalardan farklı ve yenilikçi bir yaklaşımla ek bir işleme gerek kalmadan 36 aya kadar taksit fırsatını duyurdu. ING taksitle alışveriş deneyiminde 36 aya varan vade fırsatı hesaba hızlı para transferi ile müşteriye özel hızlı ve kolay işbirliği fırsatı sunuyor. Üstelik iş ortaklığı talebinde bulunanlara üye iş yeri ücreti, bakım ücreti ya da bloke ücreti talep edilmez. ING iş ortaklığı ile bayi olabilmek için bayi başvuru formu doldurulabilir ve randevu talebi oluşturulabilir.

 ING BANK PEŞİN FİYATINA TAKSİT KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

ING Bombayı Patlattı: Alışverişlerde Taksiti 36 Aya Çıkarttı: Hemen Başvurabilirsiniz! - Resim : 1

ING Bank’ın sunmuş olduğu kampanyadan faydalanmak isteyenler ING mobile üzerinden banka müşterisi olabilir. Bireysel müşteri kimliği ile uzatılmış taksit fırsatından faydalanabilir. Bunun yanı sıra İng iş ortağı müşterilere özel arttırılmış taksit fırsatından faydalanma olanağı da sunulur. ING Bank'ın peşin fiyatına taksit kampanyasından yararlanmak isteyenler iş ortağı olabilmek için başvuruda bulunmak istediklerinde web sitesi üzerinden başvuru talebini iletebilir. ING Bank talebi olumlu değerlendirildiğinde sonuca yönelik bilgilendirici mesajı iletecektir. ING taksitle yeni bayilik başvuru kayıt formu online linki - ING Bayilik

 ING BANK PEŞİN FİYATINA TAKSİT KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANILIR?

ING Bank'ın bireysel müşteri ya da iş ortaklarına özel sunmuş olduğu 36 aya kadar taksit imkanından faydalanmak isteyenlerin ING Mobil uygulamasını cep telefonuna indirerek banka müşterisi olarak başlangıç yapılabilir. Bunun dışında 36 aya kadar taksit fırsatından faydalanmak için alışveriş yapılan kurumun bankaya ait ortağı olması gerekiyor. İşlemlerin tamamlanabilmesi için alışveriş sırasında başvuru karekodunun okutularak taksitlendirme işleminden yararlanabilir.

 ING BANK PEŞİN FİYATINA TAKSİT FAYDASI NEDİR?

ING banka gelerek yeni müşteri olma adımını tamamlayıp 4 farklı ürün grubu arasından tercihi yaparak sunulan faydalardan yararlanmaya başlanabilir. Bunlar arasında;

  • e-turuncu hesap açtırılarak daha kolay birikim hesabı oluşturulabilir.

  • Turuncu ekstra hesabı oluşturanlar için ise harcamalar ek kazanç sunar.

  • Üstelik kredi kartı talebinde bulunan ING'liler cazip faiz oranları ile ihtiyaç kredisi başvurusundan da yararlanabilir.

Etiketler: ing bank, kampanya