ING Bank'tan Sürdürülebilir Projelere Destek! Düşük Faizli Kredi Hizmeti Sunulacak!

Turuncu programı ve diğer hizmetleri sayesinde ünlenen ING Bank, yeni dönemde önemi daha da artan sürdürülebilir projelere destek vermeye karar verdi. Banka, ilgili grupta yer alan projelerde aktif olarak faaliyet gösteren tüzel kişilere kredi hizmeti sunacağını bildirdi. İşte bankanın yeni hizmetine ilişkin ayrıntılar…

ING Bank'tan Sürdürülebilir Projelere Destek! Düşük Faizli Kredi Hizmeti Sunulacak!

Ülkemizin en önemli özel bankalarından birisi olan ING Bank, bireysel kredi hizmeti alan müşterilerinin yanında tüzel müşterileri için de yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Ülkenin ekonomik gelişimi ve çevrenin korunması açısından da oldukça önemli bir yere sahip olacak olan yeni kampanyanın ayrıntıları, kamuoyu ile paylaşıldı.

ING Bank’tan Sürdürülebilir Projeler İçin Adımını Attı!

Uzun yıllardır bankacılık sektöründe faaliyet gösteren ve her dönem mevcut şartlar doğrultusunda finansman hizmetleri ve kart kampanyaları geliştiren ING Bank, yeni dönemde de müşterisinin yanında yer almaya ve potansiyel müşterileri için cazip teklifler sunmaya devam ediyor.

Yalnızca kişi veya kurum bazlı hizmet vermeyi tercih etmeyen ING Bank, ülkenin ekonomisinin iyileştirilmesi ve çevrenin korunması adına da yeni bir hizmet sunmaya karar verdiğini açıkladı. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre Global Compact Türkiye Sürdürülebilir Finansman Bildirgesi’nin imzalandığı ve bu kapsamda da tüzel kişilere avantajlı hizmetlerin sunulacağı bilgisi kaydedildi.

ING Bank Sürdürülebilir Kredi Kampanyalarından Kimler Yararlanabilir?

ING Bank'tan Sürdürülebilir Projelere Destek! Düşük Faizli Kredi Hizmeti Sunulacak! - Resim : 1

ING Bank tarafından duyurulmuş olan ve tüzel kişileri kapsayan yeni finansman hizmeti, spot kredi, ticari kredi ve taksitli ticari kredi kategorilerinden hizmet alabilen kişilerin başvurularına açıktır. Yeni ödeme hizmeti kapsamında cazip faiz oranları belirleyeceğini bildiren banka, projeler kapsamında değerlendirmeler yapılacağını ve kredi limitlerinin özel olarak belirleneceğini belirtti.

ING Bank’ın Sürdürülebilir Kredi Hizmeti Hangi Alanlarda Kullanılabilir?

ING Bank tarafından duyurulmuş olan yeni sürdürülebilir finansman hizmetine göre söz konusu hizmet kapsamında alınacak olan nakit desteklerin değerlendirilebilecekleri alanlar şu şekilde sıralandı:

  • Üretim teknolojileri ve süreçleri,
  • Temiz taşımacılık
  • Çevre kirliliğinin kontrolü ve önlenmesi
  • Döngüsel ekonomi uyarlamalı ürünler
  • Sürdürülebilir su ve atık su yönetimi
  • Yenilenebilir enerji üretimi
  • Cinsiyet eşitliği
Etiketler: ing bank, kredi