ING Bank'tan Devrim Niteliğinde Kampanya: Kredilerin Faizleri 0'a İndi!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan ING Bank, yeni dönemde artan nakit ihtiyaçlarına karşın yeni bir kampanya geliştirdiğini açıkladı. Faizleri sıfıra indiren kampanyanın ayrıntılarını paylaştı. İşte ING Bank’ın yeni kampanyasının ayrıntılarını içeren haberin devamı…

ING Bank'tan Devrim Niteliğinde Kampanya: Kredilerin Faizleri 0'a İndi!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketleri, birçok sektörde yüksek oranlı zamların gözlenmesine sebep oldu. 2021 yılının eylül ayından aralık ayına kadar yapılan Merkez Bankası piyasa müdahaleleri ve geliştirilen kur korumalı TL vadeli mevduat sistemi modeli piyasaları geriletmeyi başarmış olsa da yeni yıla girilmesi ile birlikte döviz kurlarında ve altın fiyatlarında tekrar dalgalı hareketlerin gözlenmesi, yapılan zamlara yenilerinin eklenmesine yol açtı.

24 Şubat tarihinde resmen başlamış olan Rusya- Ukrayna savaşı ile birlikte artan maliyetler, vatandaşların gündelik hayatlarını sürdürmeleri konusunda sıkıntıya düşmelerine sebep oldu. Ek olarak Türk Lirası’nın döviz kurları karşısında değer kaybı yaşaması ile birlikte düşen alım gücü, vatandaşların nakde olan ihtiyaçlarının iyiden iyiye artmasına yol açtı. Bu durum karşısında sessiz kalamayan ING Bank hem mevcut müşterilerinin hem de yeni müşterilerinin yararlanabilecekleri sıfır faizli bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

ING Bank Faizsiz Kredi Kampanyası 2022

ING Bank'tan Devrim Niteliğinde Kampanya: Kredilerin Faizleri 0'a İndi! - Resim : 1

Geliştirdiği avantajlı kampanyalar sayesinde bankacılık sektöründe bir adım öne çıkmayı başaran ING Bank, sektörde devrim niteliğinde değerlendirilebilecek bir kampanyaya daha imza attığını duyurdu. Banka, yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ING Bank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan yeni kampanyaya göre 5 bin TL’ye kadar kredi kullanmış ve hala borç ödeme sürecinde olan veya 5 bin TL’lik kredi hizmetine yeni başvuru yapacak olan tüm müşterilere, sıfır faiz fırsatından yararlanmak hakkı tanınacağı bilgisi kaydedildi.

ING Bank’ın Faizsiz Kredi Kampanyasından Kimler Yararlanabilir?

ING Bank tarafından düzenlenmiş olan yeni kampanyadan, 5 Kasım 2021 tarihinden sonra kredi kullanan müşteriler yararlanabilmektedir. Söz konusu sıfır faiz fırsatının devreye girebilmesi için ise Turuncu Kart ile her ay en az bin 250 TL’lik harcama yapılacağının taahhüt edilmesi gerekmektedir.

ING Bank’ın Faizsiz Kredi Kampanyasına Nasıl ve Nereden Başvuru Yapılır?

ING Bank’ın yeni kampanyasından yararlanmak için bankanın mobil uygulaması aracılığı ile Turuncu Ekstra programına katılım sağlamak gerekmektedir.

Etiketler: ing bank, faizsiz kredi