ING Bank ve Şekerbank Ankara emlak piyasasına giriş yaptı! 2 adet satılık dükkan 620 bin TL'den satışa sunuldu!

Ülkemizin önemli bankalarından olan ING Bank ve Şekerbank, yeni dönemde giderek artan gayrimenkul fiyatlarına karşı resmen savaş açtı. İki banka ellerinde bulunan icralık gayrimenkuller için kendi özellerinde yeni ihaleler düzenlediklerini duyurarak, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı. İşte iki özel banka tarafından düzenlenen ihaleleri içeren haberin devamı…

ING Bank ve Şekerbank Ankara emlak piyasasına giriş yaptı! 2 adet satılık dükkan 620 bin TL'den satışa sunuldu!

Şekerbank ve ING Bank, ellerinde bulunan icralık gayrimenkuller için yeni ihaleler düzenlediklerini duyurdu. İki özel banka, ilgili ihalelere ve ihalelere konu olan gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ÖZEL BANKALARDAN İHALE DUYURULARI!

Geride bıraktığımız yılın aralık ayından bu zamana yukarı yönlü hareketlerini sürdüren ekonomi piyasaları gündelik hayatın her alanında yüksek oranlı zamların kaydedilmesine sebep oldu. Yapılan zamlardan etkilenen sektörlerin başında ise emlak sektörü geldi.

Hammadde fiyatlarının artmasından ötürü zamlanan ikinci el ve sıfır gayrimenkul fiyatları, yeni dönemde gayrimenkul satın almak isteyen tüketicilerin ve gayrimenkule yatırım yapmak isteyen yatırımcıların ellerini kollarını bağladı. Bu kapsamda devreye giren ING Bank ve Şekerbank, ellerinde bulunan icralık gayrimenkuller için yeni ihaleler düzenlediklerini duyurdu. Şekerbank ve ING Bank, anlaşmalı bulundukları yasal e- ihale platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlediklerini duyurdu. İki özel banka yeni ihalelerine ve ihalelerine konu olan gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ING BANK’TAN ANKARA’DA İKİ ADET SATILIK DÜKKAN İLANI!

ING Bank ve Şekerbank Ankara emlak piyasasına giriş yaptı! 2 adet satılık dükkan 620 bin TL'den satışa sunuldu! - Resim : 1

ING Bank, anlaşmalı olduğu Bankadan isimli yasal e- ihale platformu aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, Ankara ilinde bulunan gayrimenkuller için düzenlemiş olduğu ihaleye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ING Bank, Ankara ilinin Etimesgut ilçesinde bulunan iki adet dükkan için yeni bir ihale düzenledi. Banka, Bankadan platformu üzerinden satışa çıkarılmış olan dükkanların kullanım alanlarını 190 metrekare olarak açıklarken, ihale başlangıç bedelini 620 bin TL, hizmet bedelini ise 29 bin 264 TL olarak bildirdi.

ŞEKERBANK’TAN ANKARA’DA SATILIK ARSA İLANI!

Şekerbank da Bankadan isimli platform üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Düzenlemiş olduğu yeni ihalesi kapsamında Ankara ilinin Kızılcahamam ilçesinde bulunan bir arsayı satışa çıkardığını belirten banka, arsanın kullanım alanını 16 bin 826 metrekare olarak ölçtü. İhale başlangıç bedeli 6 milyon 750 bin TL olarak açıklanmış olan arsa için hizmet bedeli 238 bin 950 TL, teminat bedeli ise 202 bin 500 TL olarak bildirildi.