ING Bank ve Burgan Bank’tan bütçe dostu satılık dükkan ilanları! Ankara Etimesgut'ta iki adet dükkan 620 bin TL!

Ülkemizin özel bankalarından olan ING Bank ve Burgan Bank, anlaşmaya varmış oldukları Bankadan platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlediklerini duyurdu. Bankalar ilgili ihaleleri kapsamında İstanbul ve Ankara illerinde bulunan icralık dükkanları satışa çıkardıklarını bildirdi. İşte ING Bank ve Burgan Bank tarafından düzenlenmiş olan ihalelere ilişkin ayrıntılar…

ING Bank ve Burgan Bank’tan bütçe dostu satılık dükkan ilanları! Ankara Etimesgut'ta iki adet dükkan 620 bin TL!

ING Bank ve Burgan Bank İstanbul ve Ankara illerinde bulunan icralık ofis ve dükkan için iki yeni ihale düzenlediklerini duyurdu. Bankalar ilgili ihalelerine ve ihale kapsamında satışa sunmuş oldukları gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ING BANK VE BURGAN BANK’TAN İCRALIK OFİS VE DÜKKAN SATIŞI!

Ülkemizin önde gelen bankalarından ING Bank ile gelişimini sürdüren bankalarından Burgan Bank, ellerinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için Bankadan isimli yasal ihale platformu ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu. Duyurunun ardından iki yeni ihale düzenleyen bankalar, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ING BANK’TAN ANKARA ETİMESGUT’TA İKİ ADET SATILIK DÜKKAN İLANI!

ING Bank ve Burgan Bank’tan bütçe dostu satılık dükkan ilanları! Ankara Etimesgut'ta iki adet dükkan 620 bin TL! - Resim : 1

ING Bank Bankadan isimli yasal ihale platformu ile yapmış olduğu anlaşma kapsamında yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında Ankara ilinin Etimesgut ilçesinde bulunan icralık iki dükkanı satışa sunduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ING Bank Bankadan platformu üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihale kapsamında iki adet dükkanın birden satışa sunulduğunu bildirdi. Dükkanların toplam kullanım alanlarının 190 metrekare olduğunu açıklayan banka, dükkanların olduğu binada yürüyen merdivenin ve asansörün bulunduğunu belirtti.

ING Bank Bankadan ihalesi kapsamında satışa sunmuş olduğu dükkanlar için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 620 bin TL olduğunu açıkladı. Banka ihaleye katılmak için yatırılması gereken hizmet bedelini 29 bin 264 TL olarak belirledi.

BURGAN BANK’TAN İSTANBUL ESENYURT’TA SATILIK OFİS İLANI!

Burgan Bank da Bankadan isimli platform ile anlaşmaya varmış olduğunu ve anlaşma kapsamında yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihale kapsamında İstanbul ilinde bulunan icralık bir ofisin satışa sunulduğunu belirten banka, ihaleye ve gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Burgan Bank’ın Bankadan platformu üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihale kapsamında satışa sunulan icralık ofisin, İstanbul ilinin Esenyurt ilçesinde bulunduğunu belirtti. Banka söz konusu ofisin 1+1 büyüklüğünde olduğunu belirtirken, ofisin toplam kullanım alanının 69 metrekare olduğunu açıkladı.

Burgan Bank Bankadan isimli yasal e- ihale platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu icralık ofis için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 2 milyon 75 bin TL olduğunu açıkladı. Banka, ihaleye katılarak fiyat teklifi verebilmek için yatırılması gereken hizmet bedelinin 48 bin 970 TL olduğunu bildirdi.