ING BANK ve Burgan Bank duyurdu: Ankara'da 2 dükkan 620 bin TL, 6+1 daire 1 milyon 800 bin TL!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan ING Bank ve Burgan Bank, kendi bünyelerinde bulunan bazı gayrimenkulleri uygun fiyatlar karşılığında satışa çıkardıklarını duyurdu. İki özel banka, ilgili gayrimenkuller için düzenlemiş oldukları ihalelerin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

ING BANK ve Burgan Bank duyurdu: Ankara'da 2 dükkan 620 bin TL, 6+1 daire 1 milyon 800 bin TL!

Burgan Bank ve ING Bank, kendi bünyelerine dahil ettikleri icralık gayrimenkulleri uygun fiyatlardan satışa çıkardıklarını duyurdu. İki özel satılığa çıkarılan dükkan ve konut için ayrıntıları paylaştı.

BURGAN BANK VE ING BANK’TAN UYGUN FİYATLI GAYRİMENKUL SATIŞI DUYURUSU!

Son dönemlerde düzenlediği kampanyalar ve geliştirdiği finansman hizmetleri ile bankacılık sektörünün dikkat çeken isimlerinden birisi olmayı başaran Burgan Bank yeni bir duyuru yayınlayarak Ankara ilinde uygun fiyatlı gayrimenkul satışına başladığını bildirdi. Banka, tekliflere açık olan ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Burgan Bank tarafından yapılan duyuruya benzer bir duyuru yayınlayan ING Bank da Ankara ilinde uygun fiyatlı gayrimenkul satışına başladığını duyurdu. Banka, Ankara’da düşük fiyatlı dükkan arayışı içerisinde olan girişimcilere ve yatırımcılara, iki adet dükkanı satışa çıkardığını bildirdi.

BURGAN BANK’TAN ANKARA’DA SATILIK 6+1 DAİRE İLANI!

ING BANK ve Burgan Bank duyurdu: Ankara'da 2 dükkan 620 bin TL, 6+1 daire 1 milyon 800 bin TL! - Resim : 1

Bir süredir arka arkaya satılık gayrimenkul ilanı yayınlayan Burgan Bank, bu kez de “Bankadan” isimli yasal e- ihale platformu aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, Ankara ilinin Yenimahalle ilçesinde bulunan 6+1 büyüklüğündeki çatı aralı daire için ihale düzenlediğini bildirdi.

Burgan Bank’ın Bankadan aracılığı ile düzenlemiş olduğu ihaleye konu olan dairenin kullanım alanı 250 metrekare olarak bildirildi. Burgan Bank, söz konusu ihalenin başlangıç bedelini 1 milyon 800 bin TL, ihale hizmet bedelini ise 42 bin 480 TL olarak belirledi.

ING BANK’TAN ANKARA’DA SATILIK 2 ADET DÜKKAN İLANI!

ING Bank da Bankadan platformu aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, Ankara ilinin Etimesgut ilçesinde bulunan iki dükkanın, ihale aracılığı ile satılacağını bildirdi.

ING Bank’ın Bankadan aracılığı ile düzenlemiş olduğu ihaleye konu olan dükkanların kullanım alanları 190 metrekare olarak açıklandı. İhale başlangıç bedelini 620 bin TL olarak belirleyen banka, ihale hizmet bedelini 29 bin 264 TL olarak bildirdi.