ING Bank KOBİ'lerin finansman ihtiyaçlarına çözüm sunuyor! 12 ay vadeli anında KOBİ kredisi fırsatı duyuruldu!

KOBİ’lere ING’den destek gelmeye devam ediyor. KOBİ Anında Kredi ile işletmelerin dakikalar içinde kredi kullanmaları sağlanacak. İşte KOBİ’leri rahatlatan kredi fırsatı…

ING Bank KOBİ'lerin finansman ihtiyaçlarına çözüm sunuyor! 12 ay vadeli anında KOBİ kredisi fırsatı duyuruldu!

Esnaf ve KOBİ’lerin son dönemde yaşadığı finansman sorunlarına bankalardan çözüm önerileri gelmeye devam ediyor. Avantajlı faiz oranları ve uygun vadelerle ING Bank tarafından KOBİ’lere cazip kredi seçenekleri sunulacak.

Kredi ödeme planlarını anında hesaplayarak işletme ihtiyaçlarına yönelik ING Bank’tan finansman kullanılabiliyor. Şubeye gitmeye gerek kalmadan kullandırılan kredi kapsamında tahsis ücreti de alınmayacak.

ING BANK KOBİ ANINDA KREDİ KAMPANYASI

ING Bank KOBİ'lerin finansman ihtiyaçlarına çözüm sunuyor! 12 ay vadeli anında KOBİ kredisi fırsatı duyuruldu! - Resim : 1

Avantalı faiz oranları ile ING Bank tarafından KOBİ’lere anında kredi desteği duyuruldu. Kredi kampanyası kapsamında 12 aya kadar vade seçenekleri uygulanıyor. Son dönemde ekonomide yaşanan sert dalgalanmalar ve küresel düzeyde yaşanan sıkıntılar nedeniyle finansman ihtiyaçları artan işletmeler için cazip finansman seçenekleri sunulacak.

ING Bank KOBİ Anında Kredi ile işine tam destek arayanlara sunulacak kredilerde uygun geri ödeme seçenekleri ve avantajlı faiz oranları uygulanacak. Şubeye gitmek zorunda kalmadan kullandırılacak kredilerde en özel oranlar sunulacak.

KOBİ’LERE AVANTAJLI FAİZ ORANLARI DUYURULDU

KOBİ Anında Kredi fırsatından yararlanmak isteyen işletmeler için avantajlı faiz oranları sunuluyor. Düşük miktarda nakit ihtiyaçları için adında finansman çözümlerinden yararlanmak isteyenler için 1.500 TL krediye 6 ay vadede yüzde 1,09 faiz oranları uygulanıyor. Aylık taksit oranı ise 260 TL olarak hesaplanmıştır.

12 aya kadar vade seçenekleri ve 12.000 ATM ağında ücretsiz işlem gerçekleştirme seçeneklerinden faydalanarak KOBİ’lerin birçok ihtiyacı için finansman kullanması sağlanacak. Ücretsiz EFT ve havale işlemlerinin yanı sır kredi kullanımı süresi boyunca TL ve döviz hesapları için hesap işletim ücreti de alınmamaktadır.

TEMİNATSIZ VE KEFİLSİZ KOBİ ANINDA KREDİ

ING Bank üzerinden KOBİ’lere sunulan anında kredi kampanyası kapsamında ayrıca KOBİ’lerin herhangi bir teminat veya kefil göstermeleri de istenmiyor. 12 ay vade, 3 dakikada başvuru ve tahsis ücreti olmadan kredi kullanılabiliyor. Evrakla uğraşmadan ve şubeye bile gitmeye gerek kalmadan kredi kullanılabilecek.  

Etiketler: ing bank, kobi kredisi