İnci Taneleri oyuncu kadrosu kimler var? İnci Taneleri dizisi konusu ne anlatıyor? İnci Taneleri tüm oyuncu kadrosu

İnci Taneleri dizisi 1. Bölümü bu akşam KanalD ekranında yayınlandı. Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği İnci Taneleri dizisi ilk bölümden kendine hayran bıraktı. Peki, İnci Taneleri oyuncu kadrosu kimler? İnci Taneleri dizisi konusu ne anlatıyor? İnci Taneleri oyuncu kadrosu isimleri...

İnci Taneleri oyuncu kadrosu kimler var? İnci Taneleri dizisi konusu ne anlatıyor? İnci Taneleri tüm oyuncu kadrosu

Kanal D ekranında yayınlanan İnci Taneleri dizisi bu akşam ilk bölümü yayınlandı. Peki, İnci Taneleri dizisi konusu ne anlatıyor? İnci Taneleri oyuncu kadrosu kimler? 

İnci Taneleri oyuncu kadrosu kimler?

İzleyicilerden tam not alan İnci Taneleri dizisi Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de Azem Yücedağ karakterini oynadığı bir dizi.  İnci Taneleri oyuncu kadrosu Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan gibi isimler yer aldı.

İnci Taneleri dizisinin ilk bölümü 25 Ocak'ta hem reytinglerde hem de sosyal medyada büyük ilgi gördü. İzleyiciler diziyi beğendiklerini ve devamını merak ettiklerini X platformunda paylaştılar.

İnce Taneleri Dilber Dansı beğeni topladı

Haftalardır konuşulan İnci Taneleri dizisi 1. Bölümü 25 Ocak't ekrana geldi. İnci Taneleri dizisinin Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü'nün Dilber şarkısı ile yaptığı dans özellikle sosyal medyada büyük beğeni ve ilgiyle izlendi.

İnci Taneleri dizisi konusu ne anlatıyor?

İnci Taneleri, insanların birbirleriyle kurduğu ince bağları konu alan, duygusal ve derin bir hikâyeyi anlatıyor. Karısı ve iki çocuğuyla mutlu bir hayatı olan Azem, öğrencilerinin çok sevdiği bir edebiyat hocasıyken tek bir gecede hayatı baştan ayağa değişir. Yıllarını dört duvar arasında geçiren Azem hapishaneden çıktığında tek bir amacı vardır. Çocuklarını bulup, onlarla yeniden bir masa etrafında oturabilmek. Ancak Azem’in unuttuğu bir şey vardır. Zaman; Azem’in çocukları için de aynı şekilde zor geçmiş, artık onlar da zamanın zembereğinden geçip bambaşka hayatlar kurmuşlardır…