İlker Kaleli ve Sıla aşka geldi! Pozları sosyal medyayı yaktı geçti Allah bozmasın

Magazin gündeminin en çok konuşulan çifti İlker Kaleli ve Sıla Gençoğlu, şimdilerde yaptıkları paylaşımlarla sosyal medyayı da çalkalamaya devam ediyorlar. Ünlü oyuncu İlker Kaleli, 42 yaşına giren sevgilisi için öyle romantik paylaşımlar yaptı ki görenlerin ağzı açık kaldı. İşte, İlker Kaleli’nin sevgilisi Sıla Gençoğlu için yaptığı aşk dolu paylaşımlara dair merak edilen tüm detaylar.

İlker Kaleli ve Sıla aşka geldi! Pozları sosyal medyayı yaktı geçti Allah bozmasın

Ekranların sevilen yüzü İlker Kaleli ve seslendirdiği şarkılarla adından sıklıkla söz ettiren Sıla Gençoğlu, şimdilerde yaşadıkları aşkla gündemi sallamayı başardılar. Geçtiğimiz yıllarda bir sene boyunca evli kaldığı Hazer Amani’den boşanan Sıla Gençoğlu, ikili arasında aşkını itiraf eden ilk isim olmuştu. Ünlü çift, şimdilerde paylaştıkları pozlarla da tüm sevenlerini mutlu etmeyi başardı.

Geçtiğimiz yıllarda Burçin Terzioğlu ile yaşadığı aşkla adından söz ettirmeyi başaran İlker Kaleli, ünlü oyuncudan ayrılmasıyla kalbini aşka bir süre kapatmıştı. Şimdilerde aşkı Sıla’da bulan ünlü isim, sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabı üzerinden kutlayarak herkesten alkış toplamayı da başardı. İşte, magazin dünyasının en ünlü çifti İlker Kaleli ve Sıla Gençoğlu arasında yaşanan ilişkinin merak edilen tüm detayları.

İlker Kaleli sevgilisi Sıla’nın doğum günü için romantik pozlar paylaştı!

Bir dönem çalkantılı özel hayatıyla magazin basının manşetlerinden düşmek bilmeyen Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz günlerde aradığı aşkı yakışıklı oyuncu İlker Kaleli’de bulduğunu itiraf etmişti. Şimdilerde 42 yaşına bastığı bilinen ünlü isim, sevgilisi tarafından yapılan doğum günü sürpriziyle neye uğradığını şaşırdı.

Ünlü oyuncu İlker Kaleli, Sıla Gençoğlu ile romantik pozlarını şahsi Instagram hesabından paylaşarak yaşadığı aşkı milyonlarca hayranına da kanıtladı. Herkesin imrendiği o pozlara yakışıklı oyuncu, ‘’Bana gülmeyi sevdirdiğin için sana çok teşekkür ederim. Yüzün hep gülsün sevgilim, nice senelere. İyi ki varsın.’’ yorumunu da ekledi.

İlker Kaleli ve Sıla aşka geldi! Pozları sosyal medyayı yaktı geçti Allah bozmasın - Resim : 1

İlker Kaleli Sıla için yaptığı paylaşımlarla sosyal medyayı adeta salladı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medya platformlarında da sıklıkla takip edilen Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli çifti, şimdilerde platformların en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı. Yakışıklı oyuncu, sevgilisi Sıla Gençoğlu için yaptığı paylaşımla büyük beğeni toplarken kullanıcılar, ‘’Aşkınız hep daim olsun!’’ yorumlarında bulundular. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, İlker Kaleli ve Sıla Gençoğlu’ndan gelecek yeni paylaşımları dört gözle beklemeye başladı.

İlker Kaleli ve Sıla aşka geldi! Pozları sosyal medyayı yaktı geçti Allah bozmasın - Resim : 2