İkinci el araç piyasası canlanacak! TEB 2014 model Fiat Ducato'yu 76 bin TL'den, 2017 model Citroen Jumper'ı 107 bin TL'den satışa sundu!

Türkiye Ekonomi Bankası, İzmir ve İstanbul’da bulunan iki adet icralık aracı ihale yolu ile satışa sunduğunu duyurdu. Banka, her iki aracın da piyasanın oldukça altında fiyatlardan satışta olduğunu belirterek, araçlara ve ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı. İşte TEB’in araç satış hizmetine ve yeni ihalelerine ilişkin haberin devamı…

İkinci el araç piyasası canlanacak! TEB 2014 model Fiat Ducato'yu 76 bin TL'den, 2017 model Citroen Jumper'ı 107 bin TL'den satışa sundu!

Türkiye Ekonomi Bankası, Tebcetelem isimli platform aracılığı ile İstanbul ve İzmir’de bulunan iki icralık araç için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN İKİ ADET UYGUN FİYATLI SATILIK ARAÇ!

Geliştirdiği avantajlı kart kampanyaları ve sunduğu uygun fiyatlı kredi hizmetleri sayesinde bankacılık sektöründe bulunan rakiplerine karşı bir adım öne çıkmayı başaran Türkiye Ekonomi Bankası, yeni dönemde de tüketici yararına hizmetler geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda artan araç fiyatlarına ilişkin de bir çözüm üreten Türkiye Ekonomi Bankası, sunduğu finansman hizmetleri karşılığında teminat olarak aldığı ve vade sonunda borcun ödenmemesinden kaynaklı olarak el koymak durumunda kaldığı icralık araçları, ihale yolu ile satışa sunacağını bildirdi.

Türkiye Ekonomi Bankası, elinde bulunan icralık araçları Tebcetelem isimli kendi platformu üzerinden satışa sunduğunu açıkladı. Banka, son olarak iki yeni ihale daha düzenlediğini duyurarak İzmir ve İstanbul’da uygun fiyatlı araç satışı yapacağını bildirdi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN İSTANBUL’DA SATILIK ARAÇ!        

     İkinci el araç piyasası canlanacak! TEB 2014 model Fiat Ducato'yu 76 bin TL'den, 2017 model Citroen Jumper'ı 107 bin TL'den satışa sundu! - Resim : 1 

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Tebcetelem platformu aracılığı ile duyurmuş olduğu ilk ihaleye konu olan aracın, 2014 model Fiat Ducato olduğu öğrenildi. Beyaz renkte olan aracın İstanbul’da olduğunu belirten banka, aracın ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Tebcetelem üzerinden duyurduğu 2014 model Fiat Ducato ihalesinin alt tutarı 76 bin TL, ihaleye katılım sağlamak için yatırılması gereken teminat bedeli ise 30 bin TL olarak açıklandı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN İZMİR’DE SATILIK ARAÇ!

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Tebcetelem platformu aracılığı ile duyurmuş olduğu ilk ihaleye konu olan aracın, 2017 model Citroen Jumper olduğu öğrenildi. Beyaz renkte olan aracın İzmir’de olduğunu belirten banka, aracın ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Tebcetelem üzerinden duyurduğu 2017 model Citroen Jumper ihalesinin alt tutarı 107 bin TL, ihaleye katılım sağlamak için yatırılması gereken teminat bedeli ise 42 bin TL olarak açıklandı.