İki gemi arasındaki 3 farkı 1 haftadır kimse bulamadı! Dahiler anında buluyor 7 saniyede bulanların IQ seviyesi en az 150! Şimdi kendinizi test edin

Son dönemde oldukça popüler olan zeka testleri, yap bozlar, görsel illüzyonlar ve farkı bul tarzındaki zeka oyunları oldukça ilgi görüyor. İşte size onlardan bir tanesi. Oldukça zor olan bu bulmacada iki resim arasındaki 3 farkı kaç saniyede bulacaksınız. Şimdi hemen kendinizi test edin.

İki gemi arasındaki 3 farkı 1 haftadır kimse bulamadı! Dahiler anında buluyor 7 saniyede bulanların IQ seviyesi en az 150! Şimdi kendinizi test edin

İki resim arasındaki farkları kaç saniyede bulacaksınız! Farkı bul oyununun temel önermesi, aynı görünseler de aralarında farklılıklar bulunan iki özdeş resim etrafında döner ve iki resim arasındaki farkları tespit etmek sizin görevinizdir. Bu farklılıklar, renk veya şekildeki ince değişikliklerden nesnelerdeki veya arka planlardaki daha belirgin değişikliklere kadar değişebilir.

Buradaki zorluk, tüm tutarsızlıkları belirlemek için resimlerin her ayrıntısını dikkatlice gözlemlemek, ayrıntılara dikkatinizi ve görsel algı becerilerinizi test etmektir. Beyni ve gözleri meşgul ederek beyin sağlığını artırır, böylece beyin için iyi bir egzersiz sağlar ve konsantrasyonu ve zihinsel uyanıklığı geliştirir. Benzer bir nokta fark mücadelesi burada sunulmaktadır.

 İki gemi arasındaki 3 farkı 1 haftadır kimse bulamadı! Dahiler anında buluyor 7 saniyede bulanların IQ seviyesi en az 150! Şimdi kendinizi test edin - Resim : 1

İKİ RESİM ARASINDAKİ FARKLARI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda tasvir edilen görüntü, denizde seyreden ve üzerinde bir kuş uçuşan iki gemiyi göstermektedir. İlk bakışta, iki resim neredeyse aynı görünüyor. Ancak daha yakından incelendiğinde, her iki görüntünün de tamamen benzer olmadığını görebilirsiniz. Okuyucular için zorluk çok basittir. Aralarında üç fark vardır.

Tek yapmanız gereken iki resim arasındaki 3 farkı 7 saniyede bulmak. Zamanın şimdi başlıyor!

GİZLİ FARKLARI GÖRDÜN MÜ?

Farklılıklardan bazılarını fark etmek kolay olurken, diğerleri zor olacaktır. Resmi inceleyin ve karşılaştığınız tüm farklılıkları not edin. Çalışmalar, bu tür faaliyetlerde bulunmanın beynin konsantrasyon ve hafızadan sorumlu alanlarını uyardığını göstermektedir.

Bu nedenle, bu aktiviteleri düzenli olarak uygulamak, konsantrasyonda artış ve daha iyi hafıza tutma ile sonuçlanacaktır. Şu ana kadar kaç fark gördünüz?

 

İŞTE İKİ RESİM ARASINDAKİ FARK CEVABI

Süre doldu. Zaman sınırı içindeki tüm farklılıkları tespit ettiniz mi? Tüm farklılıkları tespit edebilen okuyucuları tebrik ederiz. Hâlâ arama yapanlar şimdi aramayı bırakıp aşağıda sunulan çözümlere göz atabilir. İki resim arasındaki üç fark şu şekildedir:

İki gemi arasındaki 3 farkı 1 haftadır kimse bulamadı! Dahiler anında buluyor 7 saniyede bulanların IQ seviyesi en az 150! Şimdi kendinizi test edin - Resim : 3