İhtiyaçlarınızı sakın ertelemeyin! Fibabanka’ya hemen başvurun, yüzde 1,92 faizden ihtiyaç kredisi kullanın! Üstelik uzun vadeler var

İhtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara seslenen Fibabanka, yeni gerçekleştirdiği kampanya kapsamında ihtiyaç kredisi faiz oranlarını düşürdüğünü, geri ödeme planlarını ise esnettiğini ilan etti.

İhtiyaçlarınızı sakın ertelemeyin! Fibabanka’ya hemen başvurun, yüzde 1,92 faizden ihtiyaç kredisi kullanın! Üstelik uzun vadeler var

Artan nakit ihtiyacına karşı vatandaşların öncelikli olarak başvuru yaptığı bankacılık hizmetlerinden biri olan krediler, son zamanlarda özel kredi paketleri ile sayısı her geçen gün daha da artan bankacılık hizmetleri arasında yer almaya başladı. Öyle ki, pek çok banka artık eğitimden alışverişe pek çok ihtiyaç için özel kredi paketleri sağlar hale geldi. O bankalardan biri olan Fibabanka, ihtiyaç kredisinde kampanyaya gitti.

Avantajlı bir hizmet sağlayabilmek adına pek çok kampanya düzenleyen bankalardan biri olan Fibabanka, şimdilerde pek çok alışveriş platformu ile gerçekleştirdiği iş birlikleri sonucunda vermiş olduğu alışveriş kredisi ile öne çıkmaya başladı. Alışveriş kredisinin yanı sıra bireysel ihtiyaçlar için kredi de sunan Fibabanka, bu kredinin faiz oranlarını düşürdüğünü geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği yazılı bir duyuru ile kamuoyunu bilgilendirdi.

FİBABANKA’DA İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYAYA GİRDİ

İhtiyaçlarınızı sakın ertelemeyin! Fibabanka’ya hemen başvurun, yüzde 1,92 faizden ihtiyaç kredisi kullanın! Üstelik uzun vadeler var - Resim : 1

Tüm ihtiyaçlar için bir kredi paketi sunan Fibabanka, ihtiyaç kredisi kapsamında sağladığı kredileri kampanyaya soktu. Bu bağlamda faiz indirimine giden Fibabanka, aynı zamanda geri ödeme kolaylıkları da sağlamaya başladı.

İhtiyaç kredisinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) verdiği karar doğrultusunda maksimum 36 ay vadelendirme yapabilen Fibabanka, kredi vadesine ilişin gerçekleştirdiği duyuruda; “50.000 TL ve altındaki kredi kullanımları için maksimum vade 36 ay, 50.001 TL-100.000 TL arası kullandırımlar için maksimum vade 24 ay, 100.001 TL ve üzeri kullandırımlar için maksimum vade 12 aydır” ifadelerini kullandı. Öte yandan Fibabanka, asıl avantajını ihtiyaç kredisi faiz oranlarında ortaya koydu.

FİBABANKA’DA İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI DÜŞTÜ

Kampanyası kapsamında ihtiyaç kredisi faiz oranlarını düşüren Fibabanka, yeni ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşların yüzde 1,92’den başlayan faizler ile nakit ihtiyacını giderebileceğini belirtti. Kişiye özel geri ödeme planları oluşturabilen Fibabanka, aynı zamanda kullanılabilecek olan maksimum kredi tutarını da açıkladı.

İhtiyaç kredisinde belirli tutarlar arasında krediler sağlayan Fibabanka, minimum 1.500 TL olmak ile birlikte maksimum 130 bin TL ihtiyaç kredisi sağlayabileceğini bildirdi.