İhtiyaçlarınızı ertelememek için; kulak verin! World Pay ödeme yöntemi çok tuttu! Üstelik 10 bin TL başvuru yapanın anında hesaba geçiyor!

Yeni bir ödeme yöntemi ile müşterilerinin ihtiyaçlarını ertelemesinin önüne geçmiş olan Yapı ve Kredi Bankası, yeni ödeme yöntemi ‘World Pay Alışveriş Kredisi’ hakkında bir duyuru yayınladı.

İhtiyaçlarınızı ertelememek için; kulak verin! World Pay ödeme yöntemi çok tuttu! Üstelik 10 bin TL başvuru yapanın anında hesaba geçiyor!

Bankaların dönem dönem gerçekleştirdiği alışveriş kampanyalarının yanı sıra her geçen gün daha da artırdığı çeşitli ödeme yöntemleri, acil ihtiyaçlarında gerekli nakde sahip olmayan vatandaşların imdadına yetişmeye başladı. Bu kapsamda devreye yeni bir ödeme yöntemi daha sokmuş olan Yapı ve Kredi Bankası, geçtiğimiz gün ‘World Pay Alışveriş Kredisi’ paketinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Müşterilerine özel olarak yeni bir alışveriş kredisini devreye sokmuş olan Yapı ve Kredi Bankası, ekim ayı itibariyle ‘World Pay Alışveriş Kredisi’ dönemini başlattı. Pek çok ihtiyacı karşılamak için faizsiz nakit seçeneği sunan bu yöntem, Yapı ve Kredi Bankası müşterileri tarafından çok sevildi. Bu nedenle kampanya süresini uzatan Yapı ve Kredi Bankası, ‘World Pay Alışveriş Kredisi’ kampanyasına 30 Kasım 2022 tarihine kadar katılınabileceğini duyurdu.

YAPI VE KREDİ BANKASI’NDA ALIŞVERİŞLERDE FAİZ DÖNEMİ SONA ERDİ

İhtiyaçlarınızı ertelememek için; kulak verin! World Pay ödeme yöntemi çok tuttu! Üstelik 10 bin TL başvuru yapanın anında hesaba geçiyor! - Resim : 1

Yeni bir ödeme yöntemi ile müşterilerinin karşısına çıkan Yapı ve Kredi Bankası, 1 Kasım 2022 tarihi ile 30 Kasım 2022 tarihleri arasında Yapı Kredi POS’u bulunan tüm anlaşmalı üye işyerlerinde ‘World Pay Alışveriş Kredisi’ ile yapılacak ödemelerin ilkini kampanyaya dahil etti. Bu kampanya kapsamında kullanılacak olan ilk kredinin masrafını almayan Yapı ve Kredi Bankası, aynı zamanda kredinin faizsiz olarak kullanılabilmesinin de önünü açtı. Üstelik Yapı ve Kredi Bankası, kampanya kapsamındaki kredilerin 6 aya kadar taksitlendirilebileceğini duyurdu.

YAPI VE KREDİ BANKASI, FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI İÇİN LİMİTİ BELİRLEDİ

Yapı ve Kredi Bankası’nın yeni hizmeti olan ‘World Pay Alışveriş Kredisi’ kampanyası kapsamında birtakım şartlar belirlemiş olan banka, bu kredi kampanyası kapsamında minimum 500 TL; maksimum ise 10 bin TL faizsiz kredi kullanımı sağlanabileceğini belirtti. Sadece kampanya kapsamında yapılacak olan ilk alışveriş için bu avantajı sunan Yapı ve Kredi Bankası, POS üzerinden oluşturulacak QR kodu, Yapı Kredi Mobil veya World Mobil uygulamalarından okutarak, krediden banka müşterilerinin kolaylıkla yararlanabileceğini bildirdi.