İhtiyaçlarınızı ertelemek için hiçbir nedeniniz kalmadı! Albaraka Türk Katılım Bankası, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 2,25’e düşürdü

Yeni yıl öncesi bankacılık sektörünün bilhassa artırdığı kredi kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. Albaraka Türk Katılım Bankası, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını düşürdü.

İhtiyaçlarınızı ertelemek için hiçbir nedeniniz kalmadı! Albaraka Türk Katılım Bankası, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 2,25’e düşürdü

Bankaların son zamanlarda yoğun bir şekilde gerçekleştirmeye başlamış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyaları, her sene olduğu gibi yılbaşı öncesinde bu sene de avantajlı faiz oranlarından vatandaşlara sunulmaya başlandı. Bu kampanyalardan birini oluşturmuş olan Albaraka Türk Katılım Bankası, yeni ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında düşük faiz oranı sunacağını bildirdi.

Müşterilerine avantajlı bir hizmet sağlayabilmek adına kampanyalarına her geçen gün bir yenisini daha ekleyen Albaraka Türk Katılım Bankası, bu kez nakde ihtiyacı olan müşterileri ve vatandaşlar için düğmeye bastı. Her türlü bireysel ihtiyaç için kullanılabilecek olan ihtiyaç kredilerinde faiz indirimine giden Albaraka Türk Katılım Bankası, aynı zamanda geri ödeme planlarının avantajlarını da artırdığını açıkladı.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI’NDA İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI BAŞLADI

Yeni bir kampanya ile nakde ihtiyacı olan vatandaşlara seslenen Albaraka Türk Katılım Bankası, avantajlı faiz oranları ve esnek geri ödeme planlarıyla kullanılabilecek olan ihtiyaç kredisini açıkladı. Açıklamasında azami vade süresine ilişkin de bilgilendirme gerçekleştiren Albaraka Türk Katılım Bankası, vatandaşlara şu ifadeler ile seslendi:

“İhtiyaç finansmanı ile şubelerimiz üzerinden eşya, sağlık, seyahat, düğün organizasyonu, tatil, tadilat, cep telefonu, bilgisayar vb. teknolojik aletler gibi birçok harcamanız için avantajlı kâr oranlarıyla ve 36 aya varan taksitlerle faizsiz ihtiyaç kredisi kullanarak ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.”

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI’NDA İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE 2,25’E DÜŞTÜ

İhtiyaçlarınızı ertelemek için hiçbir nedeniniz kalmadı! Albaraka Türk Katılım Bankası, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 2,25’e düşürdü - Resim : 1

İhtiyaç kredisinde özellikle geri ödeme planlarını esnetmesiyle dikkat çeken Albaraka Türk Katılım Bankası, gerçekleştirdiği kampanya kapsamında sabit ve aylık eşit taksitlerin yanı sıra kişiye özel ödeme planları da sunmaya başladı. Kredi tutarına göre değişmekle birlikte azami 36 ay vadeye izin veren Albaraka Türk Katılım Bankası, faiz oranlarında da ciddi indirime gitti.

Piyasada ortalama olarak yüzde 2,50’luk ihtiyaç kredisi faizi varken; Albaraka Türk Katılım Bankası, gerçekleştirdiği ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında ihtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 2,25’e kadar düşürdü. Öte yandan Albaraka Türk Katılım Bankası, kredi başvuruları için bankaya gitme zorunluluğunu da ortadan kaldırarak, dijital bankacılık araçları aracılığıyla başvuruları kabul etmeye başladı.