İhtiyaç kredisi çekecekseniz hiç beklemeyin! Anadolubank, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 1,49’a kadar indirdi! Kampanya şartları da belli

İhtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlara aralık ayı için en düşük faiz oranı yüzde 1,49 ile Anadolubank’tan geldi. Anadolubank kampanyalı ihtiyaç kredisinden yararlanma şartlarını da açıkladı.

İhtiyaç kredisi çekecekseniz hiç beklemeyin! Anadolubank, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 1,49’a kadar indirdi! Kampanya şartları da belli

Bankaların özellikle kampanyalar gerçekleştirdiği alanlardan biri olan ihtiyaç kredileri, vatandaşların artan ihtiyaçları karşısında başvurduğu ilk bankacılık hizmeti olur hale geldi. Bu bağlamda en düşük faizi ödemek adına bankaların bu alandaki kampanyalarını yakından takip eden vatandaşlar, kolay kredi çekebilecekleri bankaları tercih etmeye başladı. O bankalardan biri olan Anadolubank, ihtiyaç kredisini kampanyaya soktu.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın ya da kısa adıyla TCMB’nin politika faizini tek haneye indirmesinin ardından bankalardan hamleler gecikmedi. İhtiyaç kredisi için bir hamle yapmış olan Anadolubank, kampanyası kapsamında ihtiyaç kredisi faiz oranlarını düşürdüğünü açıkladı. Bununla ilgili olarak yazılı bir açıklama gerçekleştiren Anadolubank, aynı zamanda kampanyadan yararlanabilme şartlarına ilişkin de bilgi verdi.

ANADOLUBANK’TAN UYGUN FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

İhtiyaç kredisi çekecekseniz hiç beklemeyin! Anadolubank, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 1,49’a kadar indirdi! Kampanya şartları da belli - Resim : 1

Diğer bankalar gibi Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) mevzuatına tabi olan Anadolubank, bu mevzuat nedeniyle maksimum 36 aya kadar taksit yapabileceği ihtiyaç kredilerinde kampanya dönemini başlattı. Vade süresini tutara göre belirleyen Anadolubank, güncel vadelerini açıkladı.

100 bin TL ve üzeri kredi çekilmesi halinde maksimum 12 ay vadeye izin veren Anadolubank, kredi tutarının 100 bin TL’den az 50 bin TL’den çok olması halinde 24 ay vade; kredi tutarının 50 bin TL’den az olması halinde ise 36 ay vadeye izin verebileceğini bildirdi. Öte yandan Anadolubank, ihtiyaç kredisinin güncel faiz oranlarını da açıkladı.

ANADOLUBANK’TA İHTİYAÇ KREDİSİNİN YENİ FAİZİ YÜZDE 1,49

Normal şartlarda yüzde 2,90 faiz ile ihtiyaç kredisi sağlayan Anadolubank, dijital bankacılık hizmetlerinden başvurulacak olan bireysel ihtiyaç kredilerinde faiz indirimine gitti. Bu kapsamda faizlerini yüzde 1,49’a kadar düşüren Anadolubank, bu kredisi için birtakım ek avantajlar da geliştirdi.

Dijital bankacılık sisteminden başvuru yapılacak olan kredileri çeşitli avantajlar ile dolduran Anadolubank, kampanya kapsamında masraf kesintisi yapmayacağını da belirtti. Yani Anadolubank, bu kredi kampanyası kapsamında dosya ücreti almayacak.