İhtiyaç kredisi çekeceklerin dikkatine! Akbank’tan müjde geldi! Kredi faiz oranları yüzde 2,05’e kadar düştü! Üstelik vade 36 aya çıktı!

Müşterilerine avantajlı bir hizmet verebilmek adına ihtiyaç kredilerinin faiz oranlarını her geçen ay daha da düşürmeye başlamış olan Akbank, kasım ayı için yeni bir ihtiyaç kredisinin haberini verdi.

İhtiyaç kredisi çekeceklerin dikkatine! Akbank’tan müjde geldi! Kredi faiz oranları yüzde 2,05’e kadar düştü! Üstelik vade 36 aya çıktı!

Bankaların en çok kullanılan kredi paketlerinden biri olmasının yanı sıra şartları taşıt ve konut kredisine göre daha hafif olan ihtiyaç kredileri, eğitimden sağlık harcamaların kadar vatandaşların öncelikli tercihi konumunu korumayı 2022 yılında da sürdürdü. Borç kapatmak ya da borcunu başka bir bankaya transfer etmek için de kullanılabilecek olan ihtiyaç kredilerinde yeni bir kampanya geliştirmiş olan Akbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara bu yeni kampanyası ile seslendi.

Sık sık avantajlı hizmetler vermesiyle dikkat çeken bankalardan biri olan Akbank, geçtiğimiz günlerde yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyasının müjdesini verdi. İhtiyaç kredi paketlerinde faiz oranlarını düşüren Akbank, aynı zamanda kredi geri ödemelerinde kolaylık sağlayabilmek adına esnek geri ödeme yöntemlerini devreye soktu. Kampanyası kapsamında detayları kamuoyu ile paylaşan Akbank, kredi başvurusu için gerekli olan belgeleri de açıkladı.

AKBANK’TAN KREDİ ALABİLMEK İÇİN GELİR BELGESİ ŞART

İhtiyaç kredisi çekeceklerin dikkatine! Akbank’tan müjde geldi! Kredi faiz oranları yüzde 2,05’e kadar düştü! Üstelik vade 36 aya çıktı! - Resim : 1

Yeni kampanyası kapsamında acil nakit ihtiyaçlarına ihtiyaç kredisi ile yanıt vermeye başlamış olan Akbank, şubelerden yapılacak olan kredi başvuruları için kimlik belgesi adres belgesi ve son döneme ait elektrik, su, doğalgaz ve ev telefonu faturasının yanı sıra gelir belgesi de isteyeceğini duyurdu. Ücretli çalışanların Sosyal Güvenlik Kurumu ya da kısaca SGK hizmet dökümü belgesi sunmasını şart koşan Akbank, kamu çalışanlarından gelir belgesi; emeklilerden emekli aylığı tahsis belgesi; serbest çalışan ya da şirket ortağı olanlardan işletmeye ait belgeler; menkul geliri olanlardan ise faiz gelirini gösteren hesap cüzdanı talep edileceğini duyurdu. Öte yandan Akbank, mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden de kredi başvuruları yapılabileceğini açıkladı.

AKBANK’TA YENİ İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZİ YÜZDE 2,05

Yeni ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında faiz oranlarını yüzde 2,05 oranına kadar düşürmüş olan Akbank, bu indirimi kapsamında faizlerin kişinin kredi notuna ve kullanacağı kredi tutarı ile kredi vade süresine göre değişiklik gösterebileceğini belirtti. Bu bağlamda kredisini yüzde 2,05 faiz ile başlatan Akbank, maksimum vade sayısını ise, 36 olarak açıkladı. Öte yandan Akbank’tan ortalama bir sigorta bedeli ile 36 ay vadede yüzde 2,32’den çekilecek olan 10 bin TL’lik ihtiyaç kredisinin aylık geri ödemelerinin 451 lira 23 kuruş olacağı hesaplandı. Ayrıca Akbank, geri ödemelerde serbest ödemeden toplu ödemelere kadar kişiye özel planlar oluşturmaya başladı.

Etiketler: akbank, ihtiyaç kredisi