İhtiyaç kredisi çekecekler için üç ay erteleme dönemi başladı! TEB kampanyasını açıkladı, faiz oranlarını yüzde 2,35’e indirdi!

İhtiyaç kredisi kampanyalarını devam ettiren bankalardan biri olan TEB, ihtiyaç kredisi geri ödemelerinde erteleme dönemini başlattı. Üç aya kadar erteleme sunan TEB, kredi kullanım şartlarını da açıkladı.

İhtiyaç kredisi çekecekler için üç ay erteleme dönemi başladı! TEB kampanyasını açıkladı, faiz oranlarını yüzde 2,35’e indirdi!

Türkiye’de her yeni yıl öncesinde başlayan ihtiyaç kredisi kampanyalarının dönemi geldi. Bu aylarda ödeme ertelemeli kredi kampanyaları başlatan bankalar, aynı zamanda faiz oranlarında yaptıkları indirimler ile de müşterilerinin daha avantajlı nakit ihtiyacını gidermesini mümkün hale getirmeye başladı. O bankalardan biri olan TEB, yeni yıl kredi kullanım kampanyasına ilişkin kamuoyuna bilgi verdi.

Kredi kampanyalarını sürdüren TEB, bu kez ihtiyaç kredisi kullanacak olan banka müşterileri için bir kampanya hazırladı. Yeni banka müşterisi olacak olan vatandaşlar için bir kredi kampanyasını bulunan TEB, halihazırda banka müşterisi olan vatandaşlar için ise başka bir kredi kampanyasını devreye soktu. Özellikle kredi geri ödemelerinde müşterilerine kolaylık sağladığı görülen TEB’in kampanyasına ilişkin detaylar da belli oldu.

TEB’TE KREDİ ÖDEMELERİ 3 AYA KADAR ERTELENEBİLİYOR

İhtiyaç kredisi çekecekler için üç ay erteleme dönemi başladı! TEB kampanyasını açıkladı, faiz oranlarını yüzde 2,35’e indirdi! - Resim : 1

Ödeme ertelemeli kredi paketleri ile müşterilerine daha avantajlı bir hizmet vermeye başlamış olan TEB, 50 bin TL’ye olan kredilerde 36 aya kadar varan vade olanağı tanıyor. 50 bin 1 TL ve üzeri kredilerde 24 aya varan vade sunan TEB, 100 bin TL’yi aşan krediler için ise 12 ay vadelendirme yapabiliyor. TEB’in vadede sunduğu asıl avantaj ise ödeme erteleme alıyor.

Cep telefonu alımlarında yasal vadenin 5.000 TL'ye kadar 12 ay, 5.000 TL üzerinde 3 ay; tablet alımlarında 6 ay, bilgisayar alımlarında ise 12 ay ile sınırlı olduğunu müşterilerine hatırlatan TEB, bireysel ihtiyaç kredisi kullanımlarında ödeme erteleme sunuyor. Üç aya kadar ödeme erteleme sağlayan TEB, ertelenen ayları toplam vadeden düşerek, ödeme planını oluşturuyor.

TEB’TE KREDİ FAİZ ORANLARI 2,35’TEN BAŞLIYOR

Kredi faiz oranlarını kredi çekecek olan banka müşterisinin kredi notundan vade süresine kadar değiştirebilen TEB, ödeme ertelemeli kampanyası kapsamında kredi faiz oranlarını yüzde 2,35’ten başlatıyor. Öte yandan TEB, hoş geldin kredisi kampanyası kapsamında daha uygun faizler ile kredi sağlıyor.

Halihazırda banka müşterisi olanlara üç aya kadar ödeme erteleme sunan TEB, yeni banka müşterilerine ise faiz indirimi sunuyor. CEPTETEB üzerinden banka müşterisi olacak olan vatandaşlar TEB’in ihtiyaç kredilerinden yüzde 1,69’dan başlayan faizler ile yararlanabiliyor.  

Etiketler: teb, ihtiyaç kredisi