ICBC Hesaplı Kredi Kampanyasında Çok Cazip Faiz Oranı Uygulanacak! Kampanya Koşulları Açıklandı

Türkiye’deki bankacılık faaliyetlerini hızlandıran ICBC Turkey, acil nakit ihtiyacı olanları heyecanlandıran bir kampanyaya imza attı. ICBC Hesaplı Kredi adıyla tanıtılan ihtiyaç kredisi kampanyasında çok cazip faiz oranları uygulanıyor…

ICBC Hesaplı Kredi Kampanyasında Çok Cazip Faiz Oranı Uygulanacak! Kampanya Koşulları Açıklandı

Türkiye bankacılık sektöründe adından sık sık söz ettirmeye başlayan ICBC Turkey, ihtiyaç kredisi ürünüyle öne çıkmayı başardı. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşların bankalardan ucuz kredi aradığı bu dönemde ICBC yüzleri güldürecek bir kampanya ile gündeme geldi. Çin’in en büyük bankalarından ICBC’nin Türkiye kolu, düşük faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleriyle ihtiyaç kredisi veriyor.

ICBC Hesaplı Kredi Vade Seçenekleri

ICBC ihtiyaç kredisi kampanyası Hesaplı Kredi adıyla bankanın resmi web sitesi üzerinden duyuruldu. Buna göre ICBC Hesaplı Kredi kampanyasında 36 aya varan vade seçenekleriyle ihtiyaç kredisi çekmek mümkün oluyor. Bankanın belirlediği kurallara göre kredi tutarı 100 bin TL üzerinde olan ihtiyaç kredilerinde 12 ay vade imkanı sunulacak. Ayrıca kredi tutarı 50 bin TL ile 100 bin TL arasında olanlar için 24 ay vade ile sınırlandırılacak. ICBC’den 50 bin TL’nin altında ihtiyaç kedisi çeken müşteriler ise maksimum 36 ay vade imkanından faydalanabilecek.

ICBC Hesaplı Kredi Başvuru Belgeleri

ICBC Hesaplı Kredi Kampanyasında Çok Cazip Faiz Oranı Uygulanacak! Kampanya Koşulları Açıklandı - Resim : 1

Geniş bir müşteri kitlesini hedefleyen ICBC Turkey bankasının ihtiyaç kredisi kampanyası büyük ilgi görüyor. Bankanın resmi web sitesindeki duyuruya göre ihtiyaç kredisi başvurusunda başvuru sahibi veya varsa kefil olan kişinin kimlik ile gelir belgelerinin aslını beyan etmeleri gerekli görülüyor. Ücretli çalışanlar ICBC bankasından ihtiyaç kredisi çekerken son aya ait maaş bordrosunun fotokopisini beyan ederek bankanın koşullarına göre nakit desteğinden yararlanabiliyor.

ICBC İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı

Türkiye bankacılık sektöründe giderek daha fazla müşteri kazanan ICBC Turkey, aralık ayına özel ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Bankanın web sitesindeki bilgilere göre bireysel kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar 100 bin TL’ye kadar ICBC Hesaplı Kredi çekebilecek. Bankanın ICBC Hesaplı Kredi kampanyasında uyguladığı aylık faiz oranı ise yüzde 2.25 olarak açıklandı. 10 bin TL tutarında ICBC ihtiyaç kredisi çekenler 12 ay vade seçeneğinde aylık 993 TL taksit ödeyecek.