Hyundai ters köşe yaptı! Bayon modellerinde Kasım ayı fiyat listesi yayımlandı

Ülkemizde üretilmekte olan Hyundai Bayon modelleri için Kasım ayı fiyat listesi yayımlandı. Gelen yeni fiyat listesi aracın takipçilerinin dikkatini çekti.

Hyundai ters köşe yaptı! Bayon modellerinde Kasım ayı fiyat listesi yayımlandı

Ülkemizde son yıllarda oldukça yoğun bir şekilde devam eden sıfır km otomobil modellerin fiyat artışı karşısında çaresiz kalan vatandaşlar için uygun fiyatlı sıfır km otomobil modelleri de sunulmaya devam ediyor. Pek çok otomobil firması uygun fiyatlı otomobil modellerini duyursa da uygun fiyatlı otomobil modellerinin yarım milyon liradan başlıyor olması cepleri yakıyor.

Hyundai ters köşe yaptı! Bayon modellerinde Kasım ayı fiyat listesi yayımlandı - Resim : 1

Sıfır km araç sahibi olmak isteyen vatandaşların pek çoğu ya bu planlarını ertelemek ya da ikinci el modellere yönelmek durumunda kalırken bazı otomobil modelleri ise hem fiyatları hem de özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Hyundai ters köşe yaptı! Bayon modellerinde Kasım ayı fiyat listesi yayımlandı - Resim : 2

Renault ve Fiat gibi fiyat/ performans eğrisinde yer alan otomobil modelleri üretimleri ile dikkatleri üzerine çeken otomotiv markalarının yanı sıra Türkiye'ni en çok satan otomobil modelleri arasında yer alan otomobil modelleri altında imzası bulunan Hyundai markasının da üretmiş olduğu otomobil modelleri dikkatleri üzerine topluyor.

Hyundai ters köşe yaptı! Bayon modellerinde Kasım ayı fiyat listesi yayımlandı - Resim : 3

Gelen son bilgiler kapsamında Hyundai'nin üretimini Türkiye'de gerçekleştirdiği bir modelinin cazip fiyatları duyuruldu. Hyundai Assan bünyesinde Kocaeli fabrikasında üretimleri gerçekleştirilen otomobil modelleri arasında yer alan Hyundai Bayon isimli tasarımı ile dikkat çeken otomobil modelinin Ekim ayı fiyat listesi yayımlandı. Yeni gelen fiyat listesinde piyasada bulunan pek çok sıfır km otomobil modelinin fiyatlarından daha düşük fiyatlar olması dikkat çekti.

Hyundai ters köşe yaptı! Bayon modellerinde Kasım ayı fiyat listesi yayımlandı - Resim : 4

Şık ve farklı tasarımı ile dikkat çeken B-SUV modelinin fiyatları enflasyon karşısında adeta direniyor. Son 3 ayda zam almayan model Hyundai Bayon'un Kasım ayı için fiyat listesi şu şekilde;

  • 1.4 MPI 100 PS Jump Benzin Manuel 472.000 TL
  • 1.4 MPI 100 PS Jump Benzin Otomatik 503.000 TL
  • 1.4 MPI 100 PS Style Benzin Otomatik 525.000 TL
  • 1.4 MPI 100 PS Elite Benzin Otomatik 550.000 TL
  • 1.0 T-GDI 100 PS Style Benzin DCT 568.500 TL

İlgili modele bu fiyatlardan erişilebilmekte olup satın almak isteyen kişiler en yakın Hyundai showroomlarını ziyaret edebilir ve/veya iletişim kanallarını kullanabilirler.

Etiketler: Hyundai, bayon, sıfır araba