Hülya Avşar’ın klibinde çırılçıplak soyunması olay yaratmıştı! Klipten sonra yapılan ‘Azgın Dişi’ benzetmesine ünlü şarkıcıdan yanıt geldi!

Geçtiğimiz günlerde müzik piyasasına sürülen ‘Anlatma’ isimli klibi için kamera karşısına çıplak geçmesiyle gündemlerden düşmeyen Hülya Avşar’a yapılan ‘Azgın dişi’ benzetmesine Avşar Kızı’ndan yanıt gecikmedi.

Hülya Avşar’ın klibinde çırılçıplak soyunması olay yaratmıştı! Klipten sonra yapılan ‘Azgın Dişi’ benzetmesine ünlü şarkıcıdan yanıt geldi!

Hem sahnelerin hem de setlerin beğenilen isimlerinden biri olan Avşar Kızı lakaplı ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, son zamanlarda müzik projelerine ağırlık verdi. Geçtiğimiz aylarda piyasa sürdüğü yeni şarkısının klibinde ağzındaki sakızı çıkararak göğsüne yapıştırdığı sahneler ile çok konuşulan Hülya Avşar, bu kez çıtayı daha da yükseltti. Klibinde yer alan çıplak sahneleri ile tartışılan Hülya Avşar, konuya açıklık getirdi.

Yeni şarkıcı ‘Anlatma’ için kamera karşısına geçen Hülya Avşar, klibinde yer alan çıplak kareleri ile son birkaç günün en çok konuşulan ismi oldu. Yeni klibi ile gündemleri belirleyen Hülya Avşar’ın klibinde kendisine eşlik eden kişinin eski eşi Kaya Çilingiroğlu’na çok benzemesi epeyce tartışılmıştı. Bu kez tartışma yaratan ise Hülya Avşar’ın çıplak görüntülerinin yer aldığı klibin kendisi oldu. Hülya Avşar’ın klibi için ‘Azgın Dişi’ benzetmesi yapan ilahiyatçı Ali Rıza Demircan’dan sonra Avşar Kızı’ndan da bir açıklama geldi.

HÜLYA AVŞAR’IN ÇIPLAK SAHNELERİNE AZGIN DİŞİ BENZETMESİ

Son klibi ile pek çok tartışmanın fitilini ateşleyen ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, ilahiyat dünyasından tepkiler almaya başladı. Geçtiğimiz gün katıldığı bir programda Hülya Avşar’ın klibindeki sahnelerine ilişkin ‘Azgın Dişi’ benzetmesinde bulunan ünlü ilahiyatçı Ali Rıza Demircan, söz konusu sahneler ile ilgili görüşünü şu şekilde belirtti:

“Bir kadın anadan doğma kameralar önünde soyunur, milyonlara ulaşacak şekilde görüntü verirse, o kadınlığın bütün anlamını yitirmiş, azgın bir dişi demektir.”

HÜLYA AVŞAR’DAN ÇIPLAK SAHNELERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA GELDİ

Hülya Avşar’ın klibinde çırılçıplak soyunması olay yaratmıştı! Klipten sonra yapılan ‘Azgın Dişi’ benzetmesine ünlü şarkıcıdan yanıt geldi! - Resim : 1

Yeni şarkısı ‘Anlatma’ klibi ile gündemlerden düşmeyen Hülya Avşar, kamera karşısında çıplak görüntüler vermesi ile önce sosyal medyanın gündemine oturmuş; ardından ise pek çok ünlü ismin tartışmalarına konu olmuştu. O isimlerden biri olan ünlü ilahiyatçı Ali Rıza Demircan’ın sözleri, ünlüler dünyasında yeni bir polemik yaratırken; o sözlerin muhatabı olan Hülya Avşar’dan yanıt gecikmedi. Çıplak sahnelerin çekiminde minimum set çalışanı bulunduğunun altını çizen açıklamalarda bulunan Hülya Avşar, konuya ilişkin olarak şu sözleri kullandı:

“Yalnızlığı anlatabilecek en güzel şey oydu, yazarken. Yalnızlığı çok düşündüm, dedim ki ben böyle bir şey yapayım. Sahneyi çekerken hiç zorlanmadım. Ben oyuncuyum, daha zorlanmam gereken ama zorlanmadığım şeyler oldu sinema filmi çekerken. Şarkıcıdan çok oyuncuyum. Her şeyin bir taktiği var.”

Etiketler: hülya avşar, çıplak