Hülya Avşar 'çıplak gezsinler' dedi! Nükhet Duru'nun tayt açıklamasına ok gibi yanıt!

Ünlü isimlerin dikkat çeken açıklamaları sosyal medya gündeminde hızla konuşulmaya devam ederken geçtiğimiz günlerde Nükhet Duru'nun tayt açıklaması oldukça dikkat çekmişti!

Hülya Avşar 'çıplak gezsinler' dedi! Nükhet Duru'nun tayt açıklamasına ok gibi yanıt!

Ünlü isimlerin dikkat çeken açıklamaları sosyal medya gündeminde hızla konuşulmaya devam ederken geçtiğimiz günlerde Nükhet Duru'nun tayt açıklaması oldukça dikkat çekmişti! Tayt konusundaki düşüncelerini dile getiren ünlü şarkıcı Nükhet Duru'ya Hülya Avşar'dan yanıt geldi. 

Geçtiğimiz günlerde tayt konusunda açıklama yapan Nükhet Duru "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince, yurt dışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız." ifadelerini kullanmıştı.

Hülya Avşar 'çıplak gezsinler' dedi! Nükhet Duru'nun tayt açıklamasına ok gibi yanıt! - Resim : 1

HÜLYA AVŞAR'DAN TAYT YANITI GELDİ!

Nükhet Duru'nun tayt konusundaki düşüncelerini açıklamasının ardından bu konuya yönelik Hülya Avşar'dan yanıt geldi. Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan isimler arasında yer alan Hülya Avşar 2.8 milyonluk hesabından paylaşımda bulunarak kendisini takipçilerine özletmiyor. 

Tayt açıklamaları uzun süre gündemden inmezken Nükhet Duru'nun tayt açıklamalarına Fatih Ürek'ten yanıt gelmişti. Ürek "Tamam genç kızlarımız giysin de, ilk önce bir proporsiyonlarına bir baksınlar. Eskiden ona 'içlik' derlerdi. İçlik gibi bir şey o yani, ben bu konuda Nükhet'e çok katıldım. Tamam giysinler de, en azından tunikle falan biraz örtsünler. Göbekleri açık, oraları açık." dedi.

'ÇIPLAK GEZSİNLER'

Nükhet Duru'nun tayt açıklamasına bir yanıtta Hülya Avşar'dan geldi. Hülya Avaşar konuyla ilgili açıklamasında 'isteyen istediği giyer' derken bakın ne söyledi;

Cesur sahne kıyafetleriyle sık sık gündeme gelen Hülya Avşar uzun süredir devam eden tayt tartışmalarıyla ilgili olarak "İsteyen istediğini giyebilir, isterlerse çıplak da gezebilirler." dedi.

Etiketler: hülya avşar