Hudutsuz Sevda Yılmaz kimdir? Hudutsuz Sevda Yılmaz kim oynuyor gerçek adı ne?

Cemal Hünal, yeni başlayan Hudutsuz Sevda dizisinde Yılmaz karakterini canlandırıyor. Peki, Cemal Hünal kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte Cemal Hünal’ın hayatı ve biyografisi.

Hudutsuz Sevda Yılmaz kimdir? Hudutsuz Sevda Yılmaz kim oynuyor gerçek adı ne?

Hudutsuz Sevda, 2023 yılının en çok izlenen dizilerinden biri oldu. Dizinin başrollerinde Özge Özpirinçci, Burak Özçivit, Cemal Hünal ve Aslı Enver yer alıyor. Dizide, Özge Özpirinçci’nin canlandırdığı Zeynep, Burak Özçivit’in canlandırdığı Emir ve Cemal Hünal’ın canlandırdığı Yılmaz arasında yaşanan aşk üçgeni izleyicileri ekran başına kilitliyor. Peki, dizide Yılmaz karakterine hayat veren Cemal Hünal kimdir? İşte Cemal Hünal’ın hayatı ve biyografisi.

Hudutsuz Sevda Yılmaz kimdir? Hudutsuz Sevda Yılmaz kim oynuyor gerçek adı ne? - Resim : 1

Cemal Hünal Kimdir?

Cemal Hünal, 2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul Maçka Teşvikiye’de doğdu. Çocukluğu Maçka’da, dedesinin yaptığı ve kendi adını verdiği bir apartmanda geçti, Cemal Hünal Apartmanı’nda. Kerem adında bir erkek kardeşi var. Babası eski sanayicilerden Atilla Hünal’dır. Annesinin adı Vicki Hünal. İstanbul’da Saint Benoit Fransız Lisesi’nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından 17 yaşındayken 1993 yılında İskoçya’ya, Gordonstoun International Summer School’a gönderildi1. Ardından Los Angeles Ucla Extension’da, Santa Monica Collage’da ve London Film School’da tiyatro ve sinema eğitimi aldı. Amerika Birleşik Devletleri’nde çeşitli kısa filmlerde rol almıştır. Üniversite hayatı boyunca da mutfaklarda çalıştı. Bulaşıkçılık, aşçılık, barmenlik yaptı. En son Los Angeles’ta senaryo analistliği yaptı2.

Cemal Hünal’ın Oyunculuk Kariyeri

Cemal Hünal, 2007 yılında “Ulak” filmi ile başladığı sinema kariyerinde, Çağan Irmak imzalı 2008 yılında çekilen ve Melis Birkan ile başrolünü paylaştığı “Issız Adam” filmiyle tanındı. Bu filmdeki performansıyla 2008 yılında Türkiye Altın Palmiye Ödülleri’nde Unutulmaz Nostalji Oyuncusu ödülünü kazandı3. 2007, 2009 yılları arasında Antakya’da çekilen “Asi” dizisinde Tuba Büyüküstün’ün karşısında Kerim karakterini oynadı. Antakya’da atları köpekleri olan bir köy evi var. Nişantaşı’nda “Zazie” adında İtalyan restoranı ve İstanbul Adaları’nda Sedef Adası’nda “Port Sedef” adıyla bir beach club tarzında işletmesi var. Daha önce Los Angeles’ta iken 1998 yılında 22 yaşındayken evlenip 2004 yılında 28 yaşındayken de boşanmış4.

Hudutsuz Sevda Yılmaz kimdir? Hudutsuz Sevda Yılmaz kim oynuyor gerçek adı ne? - Resim : 2

Cemal Hünal, 2010 yılında “Peşpeşe” ve “Romantik Komedi” filmlerinde, 2012 yılında “Ayaz” ve “Kaos Örümcek Ağı” filmlerinde, 2013 yılında “Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda” ve “Günce” filmlerinde, 2015 yılında “Kırmızı Umut” filmiyle, 2017 yılında “Atçalı Kel Mehmet” ve “Sinyalciler: Son Akşam Yemeği” filmlerinde, 2018 yılında “Kızım ve Ben” filmiyle, 2020 yılında “Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı” filmiyle, 2022 yılında “Sadece Bir Gece”, “Yanlış Anlama 2”, “Alaboraşk” ve “İşin Aslı” filmlerinde rol aldı. 2022 yılında “Zevcat” adlı filmde de oynayacak5.

Cemal Hünal, televizyon dizilerinde de başarılı bir oyunculuk sergiledi. 2009 yılında “Kış Masalı” dizisinde, 2010 yılında “Adanalı” dizisinde, 2011 yılında “Seni Bana Yazmışlar” dizisinde, 2012 yılında “Bir Zamanlar Osmanlı” dizisinde, 2013 yılında “Osmanlı Tokadı” ve “Tatar Ramazan” dizilerinde, 2014 yılında “Paramparça” dizisinde, 2017 yılında “Diriliş Ertuğrul” dizisinde, 2019 yılında “Tozkoparan” dizisinde, 2021 yılında “Survivor 2021” yarışmasında, “Sadakatsiz” ve “Bozkır Arslanı Celaleddin” dizilerinde, 2022 yılında “Maske Kimsin Sen?” yarışmasında ve “Camdaki Kız” dizisinde, 2023 yılında ise “Hudutsuz Sevda” dizisinde rol aldı.

Cemal Hünal’ın Hudutsuz Sevda’daki Rolü

Cemal Hünal, 2023 yılında başlayan Hudutsuz Sevda dizisinde Yılmaz karakterini canlandırıyor. Yılmaz, dünyaca ünlü bir fotoğrafçıdır. Zeynep’in eski sevgilisi ve Emir’in en yakın arkadaşıdır. Zeynep ile ayrıldıktan sonra yurt dışına gitmiş ve uzun yıllar görünmemiştir. Ancak, bir gün geri dönerek hem Zeynep’in hem de Emir’in hayatını alt üst eder. Yılmaz, Zeynep’i hala sevmektedir ve onu geri kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Ancak, Emir ile de dostluğunu kaybetmek istemez. Yılmaz, Hudutsuz Sevda’nın en karmaşık ve çelişkili karakterlerinden biridir. Cemal Hünal, bu rolüyle izleyicilerden büyük beğeni topluyor.

Etiketler: Hudutsuz Sevda