Hudutsuz Sevda tuttu mu, reytingleri nasıl? İşte dizinin izlenme oranları ve yorumları

FOX TV’nin yeni dizisi Hudutsuz Sevda, 21 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerinde Miray Daner ve Deniz Can Aktaş’ın yer aldığı dizi, Karadeniz’de geçen bir aşk ve intikam hikayesini konu alıyor. Peki, Hudutsuz Sevda reytingleri nasıl? Hudutsuz Sevda beğenildi mi? Dizinin izlenme oranları ve yorumları neler?

Hudutsuz Sevda tuttu mu, reytingleri nasıl? İşte dizinin izlenme oranları ve yorumları

FOX TV'nin yeni dizisi Hudutsuz Sevda, ilk bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerinde Miray Daner ve Deniz Can Aktaş'ın yer aldığı dizi, izleyicilerden büyük beğeni topladı. Dizi, sosyal medyada da gündem oldu. Peki, Hudutsuz Sevda dizisi reytingleri nasıl? Hudutsuz Sevda yorumları neler? İşte haberimizin devamında bu soruların yanıtları.

Hudutsuz Sevda reyting sıralamasında kaçıncı oldu?

Hudutsuz Sevda dizisi, ilk bölümüyle reyting sıralamasında 6. sırada yer aldı. Dizinin totalde aldığı reyting oranı %4.81, AB’de ise %4.38 oldu. Dizinin en yakın rakibi olan Kanal D’nin yeni dizisi Aşkın Tarifi ise totalde %5.05, AB’de ise %4.64 reyting oranıyla 5. sırada yer aldı.

Hudutsuz Sevda dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu

Hudutsuz Sevda dizisinin konusu şöyle: Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim’in hayatı Leto’lardan Zeynep’in (Miray Daner) çıkması ile tamamen değişecektir.

Hudutsuz Sevda dizisinin oyuncu kadrosunda ise; Mesut Akusta, Esra Dermancıoğlu, Emre Bulur, Burak Sevinç, Asuman Dabak, Hülya Şen, Hülya Gülşen, Naz Çağla Irmak, Taner Turan, Alp Akar, Mehmet Korhan Fırat ve Erdem Kaynarca gibi başarılı isimler yer alıyor.

Hudutsuz Sevda dizisinin yorumları nasıl?

Hudutsuz Sevda dizisinin ilk bölümü sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Diziye dair birçok yorum yapıldı. Bazı izleyiciler dizinin hikayesini, oyunculuklarını ve çekim kalitesini beğendiklerini belirtirken, bazıları ise dizinin klişelerden uzaklaşmadığını ve sürükleyici olmadığını söylediler.

Diziyi beğenenlerden bazı yorumlar şöyle:

  • Hudutsuz Sevda çok güzel başladı ya. Miray Daner’in oyunculuğuna zaten diyecek yok ama Deniz Can Aktaş da çok iyi oynamış. Karadeniz’in doğası da çok güzel görünüyor.
  • Hudutsuz Sevda çok etkileyici bir dizi olmuş. Hikaye çok ilgi çekici ve oyuncular çok başarılı. Özellikle Miray Daner ve Deniz Can Aktaş’ın uyumu harika.
  • Hudutsuz Sevda çok kaliteli bir yapım olmuş. Senaryo, yönetmenlik, oyunculuk hepsi çok iyi. Karadeniz’in havasını da çok güzel yansıtmışlar.

Diziyi beğenmeyenlerden bazı yorumlar ise şöyle:

  • Hudutsuz Sevda çok sıkıcı bir dizi olmuş. Hikaye çok klişe ve tahmin edilebilir. Oyuncular da çok yapmacık oynamışlar. Karadeniz’in güzelliği de diziyi kurtaramamış.
  • Hudutsuz Sevda çok gereksiz bir dizi olmuş. Hikaye çok saçma ve mantıksız. Oyuncular da çok kötü oynamışlar. Karadeniz’in doğasını da boşa harcamışlar.
  • Hudutsuz Sevda çok vasat bir dizi olmuş. Hikaye çok sıradan ve ilgi çekici değil. Oyuncular da çok ortalama oynamışlar. Karadeniz’in atmosferi de diziyi yükseltememiş.
Etiketler: Hudutsuz Sevda, reyting