HSBC Bankası ile taşıt almanın zamanı geldi! Yeni yıl öncesi taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,59’a kadar indi!

Uzunca süredir Türkiye’de hizmet veren yabancı sermayeli bankalardan biri olan HSBC Bankası, yeni yıl öncesi taşıt kredisi kampanyasını müşterilerine sunmasıyla dikkat çekti.

HSBC Bankası ile taşıt almanın zamanı geldi! Yeni yıl öncesi taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,59’a kadar indi!

Bankaların çok sık düzenlediği kredi kampanyaları, özellikle yeni yıl öncesinde yoğunlaşmaya başladı. Avantajlı ödeme planlarından düşük faizlere kadar pek çok avantaj sunan bu kredi çeşitleri, bankaların müşterilerine verdiği hizmetin avantajlarını artırmasını da sağladı. Her banka müşterisine ayrıcalıklı hizmet prensibine sahip olan HSBC Bankası, bu kez taşıt kredisi faiz oranlarında indirime gittiğini duyurdu.

Artan taşıt fiyatları nedeniyle vatandaşların sık sık başvuruda bulunduğu taşıt kredisi seçeneklerinde ciddi faiz indirimleri gerçekleştiren HSBC Bankası, aralık ayı itibariyle geçerli olan faiz oranlarını açıkladı. Taşıt kredisi faiz oranlarının yanı sıra bu ay itibariyle kullanılacak olan taşıt kredilerinde geçerli olan şartları da ilan eden HSBC Bankası, vade ve finansman tutarı gibi detaylara ilişkin de kamuoyunu bilgilendirdi.

HSBC TAŞIT KREDİSİNİ KAMPANYAYA SOKTU

HSBC Bankası ile taşıt almanın zamanı geldi! Yeni yıl öncesi taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,59’a kadar indi! - Resim : 1

Taşıt kredisi kullanımlarında hem sıfır hem de ikinci el araçları finanse eden HSBC Bankası, sadece teminat usulü kredi kullanımlarına izin vereceğini, satın alınacak olan aracın teminatı ile krediden faydalanabileceğini duyurdu. Herhangi bir kefil istemeyen HSBC Bankası, taşıt kredisi vade süresinin çekilecek olan tutara göre değişmekle birlikte maksimum 48 aya kadar planlanabileceğini bildirdi. Öte yandan HSBC Bankası, taşıt kredisinde sağlanacak olan finansman desteği oranlarına ilişkin şu açıklamayı gerçekleştirdi:

“0 km. taşıt alımlarında araç değeri, 2. el araçlarda kasko değeri 400.000 TL'ye eşit ve altında olan araçlarda %70, 400.001 TL ve 800.000 TL arasında olan araçlarda %50, 800.001 TL - 1.200.000 TL arasında olan araçlarda %30, 1.200.001 - 2.000.000 TL arasında olan araçlarda %20 oranında kredi kullanabilirsiniz.”

TAŞIT KREDİSİNDE HSBC’DE DÖRT AYRI FAİZ SEÇENEĞİ VAR

Taşıt kredisinde sigortalı kullanımı önemseyen HSBC Bankası, dört ayrı taşıt kredisi paketi sundu. Buna göre Premier ve Advance müşterilerinin kaskolu olarak kullanacağı taşıt kredilerinin faiz oranlarını yüzde 1,59’tan başlatan HSBC Bankası, aynı müşterilerinin kaskosuz kredi kullanmaları halinde yüzde 1,79’dan; diğer banka müşterilerinin kaskolu kredi kullanımları halinde yine yüzde 1,79’dan; kaskosuz kredi kullanımları halinde ise yüzde 1,99’dan başlayan faiz oranlarından yararlanabileceğini belirtti. HSBC Bankası, Premier ve Advance müşterisi olmak için yapılması gerekenleri ise şu şekilde açıkladı:

“HSBC Premier müşterisi olabilmek için, bankamızda en az 250.000 TL veya muadili döviz cinsinden bakiyenizin veya birikiminizin, Advance müşterimiz olmak için ise, bankamızda en az 100.000 TL veya muadili döviz cinsinden bakiyenizin veya birikiminizin bulunması yeterlidir.”

Etiketler: hsbc, taşıt kredisi