Heyecan ile beklenen John Wick 4'ten ilk görüntü geldi! Filmin yayın tarihi belli oldu!

Son zamanların en çok sevilen serilerinden olan John Wick, yeni filmi için müjdesini verdi. Başrol Keanu Reeves tarafından kaleme alınan John Wick 4’ten ilk görüntü yayınlanarak filmin yayın tarihi açıklandı. İşte merak ile beklenen John Wick 4’e ilişkin ayrıntılar…

Heyecan ile beklenen John Wick 4'ten ilk görüntü geldi! Filmin yayın tarihi belli oldu!

Son dönemlerin en çok takip edilen film serilerinden olan John Wick, hayranlarını sevindiren haberi verdi. Comic- Con etkinliği kapsamında duyurulan yeni film için çekimlerin başladığı belirtildi.

John Wick’in Yeni Filminden İlk Görüntü Geldi!

Son olarak 2019 yılında vizyona girmiş olan John Wick: Parabellum ile izleyenlerin karşısına çıkan John Wick, 3 yıl süren sessizlik ile hayranlarını endişelendirmişti. Bir süredir serinin yeni filminin yayınlanıp yayınlamayacağı merak konusu olmuşken, sonunda beklenen açıklama geldi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Comic- Con etkinliği kapsamında serinin yeni filmine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan filmin yapımcısı Lionsgate, yeni film için çekimlerin başladığını belirtti. Yeni filmden ilk görüntünün de servis edildiği etkinlikte, Wick’in mumlar ile dolu bir masada yalnız başına oturduğu görüldü.

Filmin Çıkış Tarihi ve Kadrosu Belli Oldu!

Heyecan ile beklenen John Wick 4'ten ilk görüntü geldi! Filmin yayın tarihi belli oldu! - Resim : 1

Comic- Con etkinliğinde yayınlanan John Wick: Chapter 4 görüntüsünden sonra serinin yeni filminin ne zaman vizyona gireceği ve yeni filmde kimlerin rol alacağı merak konusu oldu. Yapılan açıklamalara göre eğer bir aksilik çıkmaz ise serinin 4’üncü filminin 24 Mart 2023 tarihinde vizyonda olması bekleniyor.

Büyük bir heyecan ile vizyona girmesi beklenen John Wick: Chapter 4 için anlaşmaya varılan isimler merak konusu oldu. Yapılan açıklamalar ışığında yeni filmde rol alacak olan isimler şu şekilde sıralandı: Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Lance Reddick, Ian McShane, Donnie Yen, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Hiroyuki Sanada, , Clancy Brown, Marko Zaror ve Scott Adkins.

Son Filmi Kafa Karıştırmıştı!

Birçok yapımda rol almış olsa da son yıllarda büyük bir çıkış yakalayan John Wick serisi ile ünlenen Keanu Reeves, hangi yapımda yer alırsa alsın John Wick karakterini aratıyor. Son olarak “Matrix Resurrections” isimli filmde rol alan Keanu Reeves, oldukça farklı yorumlar ile karşılaşmıştı. John Wick serisinde sergilediği oyunculuk performansına karşın oldukça olumsuz yorumlar ile karşılaşan Reeves, kafaları karıştırmıştı.

Etiketler: john wick 4