Herkes hakkında bir fikri olan Seren Serengil, bu kez magazin masasında kendisini konuştu! Annesini mi dolandırdı?

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında uzun süredir yorumculuk yapan Seren Serengil, bu kez aynı masada kendisini konuştu. İşte Serengil’in gündemi sarsan açıklamaları…

Herkes hakkında bir fikri olan Seren Serengil, bu kez magazin masasında kendisini konuştu! Annesini mi dolandırdı?

Seneler önce assolist olarak başlamış olduğu kariyeri ile ünlüler camiasının en çok konuşulan isimlerinden birisi olarak devam eden Seren Serengil, şarkıcılık vasfından çok diğer ünlü isimler ile ilgili ortaya attığı iddialar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Şimdiye kadar adı birçok kişi ile anılan ancak gerçek aşkı bir türlü bulamayan aksine kötü tecrübeler edinen Serengil, 3 yılı aşkın süredir birlikte olduğu Mustafa Rahman Tohma ile bu kez şeytanın bacağını kırdı gibi gözüküyor.

Uzun süredir sahnelerde boy göstermeyen son olarak geçtiğimiz aylarda verdiği birkaç konser ile adından söz ettiren Seren Serengil, bir süredir yorumculuğunu üstlendiği Söylemezsem Olmaz isimli magazin programı ile dikkat çekiyor. Bircan Bali ve Arto ile birlikte yürüttükleri magazin programında oldukça sert bir dil kullanan ve bildiklerini ya da düşündüklerini söylemekten çekinmeyen Serengil, geçtiğimiz günlerde kendisi ile ilgili ortaya atılan flaş iddialar ile bu kez konuşan değil, konuşulan oldu. 

Seren Serengil geçtiğimiz aylarda annesi ile problemler yaşanmış ve Nevin Teoman’ın Serengil’i kendi evini üstüne geçirmek ile suçladığı ileri sürülmüştü. Kendi programında konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Seren Serengil, annesinin ilk evliliğinden olan üvey kardeşlerine değinmeden de edemedi.

30 MİLYON TL’LİK EVİ ÜZERİNE GEÇİRMİŞ!

Herkes hakkında bir fikri olan Seren Serengil, bu kez magazin masasında kendisini konuştu! Annesini mi dolandırdı? - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan bir iddiaya göre Seren Serengil’in annesi Nevin Teoman’a vasiyet yazdırdığı ve Teoman’ın yaklaşık olarak 30 milyon TL’lik evini masraflarını karşılamak üzere üstüne geçirdiği ileri sürülmüştü. Serengil’in bu girişiminin ardından Teoman’ın mahkemeye koştuğu ve kızını dava ettiği de bir diğer iddia olarak gündeme gelmişti.

SEREN SERENGİL’DEN ÜVEY KARDEŞLERİNE AĞIR SUÇLAMALAR!

Söylemezsem Olmaz programında annesi ile ilgili ortaya atılan iddiaları yalanlayan Serengil, üvey kardeşleri ile ilgili de oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu. Anne ve babasının kazancının üvey ablalarını ilgilendirmediğini belirten Serengil, bir kardeşinin evli adamlar ile birlikte olduğunu kendisi ünlü olduğu ve tanındığı için de o kişilerin yakınlarının kuaförde kendisine saldırdıklarını ileri sürdü. Diğer kardeşlerinin de yine kendisine güvenerek sigortasız işçi çalıştırdıklarını ileri süren Serengil, söyledikleri ile herkesi şaşkına çevirdi.