Herkes ev sahibi olsun diye İş Bankası 6 ay ötelemeli şimdi al Mayıs 2023'de öde konut kredisi veriyor!

İş Bankası konut kredisi kampanyasını duyurdu. Ev sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak 6 ay ertelemeli konut kredisi desteği sağlanacak. İş Bankası güncel kredi faiz oranları ve başvuru şartları!

Herkes ev sahibi olsun diye İş Bankası 6 ay ötelemeli şimdi al Mayıs 2023'de öde konut kredisi veriyor!

Konut kredisi çekmek istiyorum diyen kişiler için İş Bankası 6 ay ötelemeli konut kredisi kampanyasını duyurdu. Başlatılan kampanya kapsamında evini hemen alarak oturmaya başlayan kişiler ilk taksit ödemelerini ise 6 aya kadar öteleyebilecekler. Kredi çeken kişilere talep etmiş oldukları kredi tutarı hemen ödenirken isteyen kişiler ilk taksit ödemesine 2023 yılının Mayıs ayında başlayacaklar. 

İş Bankası kredi kampanyaları arasında yer alan konut kredisi kampanyası ile yeni fırsatlar ilan edilirken ihtiyaç kredisi ve taşıt kredisi paketlerine ek olarak konut kredisi paketinde de güncellemeye gidildi. Yapılan güncelleme ile faiz oranı sabit tutulurken 6 ay ertelemeli kredi paketinde başvuruların alınmasına devam edilmesine karar verildi. İşte o kampanyanın detayları! 

İŞ BANKASI 6 AY ERTELEMELİ KREDİ BAŞVURULARI BAŞLADI! 

Kredi çekmek isteyen müşterilerine yönelik olarak İş Bankası yeni faiz oranlarını açıklarken kredi paketlerinde ilk taksit ödemeleri ötelenerek büyük fırsatlar sunuldu. İş Bankası ihtiyaç kredisi paketinde 3 ay ertelemeli kredi verilirken konut kredisi paketinde ise vatandaşı rahatlatmak adına 6 ay ötelemeli kredi desteği vereceği ilan edildi. 

Herkes ev sahibi olsun diye İş Bankası 6 ay ötelemeli şimdi al Mayıs 2023'de öde konut kredisi veriyor! - Resim : 1

İş Bankası konut kredisi faiz oranı yüzde 2,05 olarak ilan edilirken kredi çekerek ev sahibi olmak isteyen kişilere 6 ay ötelemeli kredi çekme fırsatı sunuldu. Kredi paketinde başvuru yapan kişiler 1 Kasım tarihi itibari ile konut kredisi onayı alması durumunda ilk taksit ödemesini talep etmeleri durumunda 2023 yılının Mayıs ayında başlayacaklar. 

Herkes ev sahibi olsun diye İş Bankası 6 ay ötelemeli şimdi al Mayıs 2023'de öde konut kredisi veriyor! - Resim : 2

İŞ BANKASI KONUT KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU! 250 BİN TL KREDİNİN AYLIK TAKSİT TUTARI KAÇ TL?

Konut kredisi çekerek ev satın almak isteyen kişilere yönelik olarak İş Bankası yüzde 2,05 oranı ile konut kredisi desteği sağlarken bu oran üzerinden 120 ay vadeli konut kredisi çeken kişilerin ödeyecekleri taksit tutarı da belli oldu. 120 ay vadeli 250 bin TL konut kredisi çeken kişilerin aylık taksit ödemeleri 5 bin 616 TL olarak gerçekleşecek. Bu kişiler aynı zamanda 8 bin 261 TL tutarında konut kredisi dosya masrafı, ekspertiz ücreti, DASK, konut sigortası ve hayat sigortası ödemesi yapacaklar. 250 bin TL konut kredisi 120 ay vadeli pakette bankaya 674 bin 36 TL olarak ödenecek.