Herkes bu diziyi bekliyor, Kıvanç Tatlıtuğ ekranlara geri dönüyor! Sete çıkmak için hazırlanan Aile dizisinin kadrosuna usta isim de dahil oldu!

Şimdilerde televizyon seyircisini en çok meraklandıran yapımlardan biri olan Aile dizisinin sete çıkmasına sayılı günler kala, dizinin kadrosuna bir yeni isim daha eklendi.

Herkes bu diziyi bekliyor, Kıvanç Tatlıtuğ ekranlara geri dönüyor! Sete çıkmak için hazırlanan Aile dizisinin kadrosuna usta isim de dahil oldu!

Türkiye televizyonlarının yeni sezona başladığı şu günlerde geçmişte olduğu gibi tüm diziler sezon başından seyirci karşısına çıkmaya artık başlamıyor. Sezon boyunca seyirci ile buluşmaya devam eden diziler, reyting ölçülerine göre devam edip etmeme kararı alıyor. Seçeneğin oldukça bol olduğu günümüzde bir yıl içerisinde onlarca dizi ekranlara gelirken; o dizilerin arasına oldukça iddialı bir dizi daha ekleniyor.

Show TV ekranlarından Ay Yapım imzası ile seyirci karşısına çıkması beklenen Aile dizisinin haberi bile yetti. Oyuncu kadrosu ve tartışmalı başrol seçimi nedeniyle şimdiden gündemleri etkisi altına almış olan Aile dizisi, sete çıkmak için hazırlıklara başladı. çekimlerine sayılı günler kala hazırlıklarını hala sürdüren Aile dizisinin başarılı oyuncu kadrosuna da her geçen gün yeni bir isim eklenir hale geldi.

KIVANÇ TATLITUĞ EKRANLARA AİLE DİZİSİYLE DÖNÜYOR

Herkes bu diziyi bekliyor, Kıvanç Tatlıtuğ ekranlara geri dönüyor! Sete çıkmak için hazırlanan Aile dizisinin kadrosuna usta isim de dahil oldu! - Resim : 1

Bir süredir dijital dizilere ve film projelerine ağırlık veren yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, son televizyon dizisi olan Çarpışma ile yine Show TV ekranlarından seyirci karşısına çıkmıştı. Bu kez yaşanan telif sıkıntıları nedeniyle dünyaca ünlü bir dizi olan Sopranos’un serbest bir uyarlaması ile ekranlara gelmesi beklenen Aile dizisine sahil olan Kıvanç Tatlıtuğ, dizide Aslan karakterini canlandıracak.

Aile dizisi ile ekranlara geri dönecek olan Kıvanç Tatlıtuğ’un kadın partneri, hiç kuşkusuz dizinin ilk tartışma konusu oldu. İlk olarak başrollerde adı geçen Netflix yapımı Yakamoz S-245’de Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolleri paylaşan Özge Özpinçci olmuş, ardından ise Serenay Sarıkaya konuşulmaya başlanmıştı. Devin isimli bir psikoloğa hayat verecek olan ismin Serenay Sarıkaya olacağı hemen hemen kesinse de henüz iki güzel oyuncudan da konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

AİLE DİZİSİNİN KADROSU GENİŞLİYOR

Başrolleri tartışmalar ile seçilmeye devam eden Aile dizisinin tıpkı daha önce de Show TV ekranlarından seyirci karşısına çıkan İçerde, Çukur ve Üç Kuruş dizisi gibi bir mafya teması ile ekranlara gelmesi bekleniyor. Öte yandan merak ile beklenilen diziye sessiz sedasız en son dahil olan isim ise Ushan Çakır olmuştu. Bu kez dizi usta ismi kadroya transfer etti.

Son olarak Baba dizisi ile seyirci karşısına çıkan Levent Ülgen, şimdi de Aile dizisinin kadrosuna dahil oldu. Usta oyuncunun dizide Aslan’ın amcası İbo karakterine hayat vereceği öğrenildi.