Her Söylediği Çıkan Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Gram Altın İçin Bombayı Patlattı!

Sade vatandaşlar, yatırımcılar ve potansiyel yatırımcılar tarafından yakından takip edilen isimlerden olan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yeni yorumlarını yayınladı. Tv100’e yazan Uzman Memiş, gram altına ilişkin bilinmeyen gerçeği açıkladı. İşte Uzman Memiş’in bomba açıklamalarının ayrıntıları…

Her Söylediği Çıkan Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Gram Altın İçin Bombayı Patlattı!

2021 yılının son çeyreğinde yükselişe geçen ve aralık ayında rekor seviyelere ulaşan döviz kurları ile altın fiyatları, gündelik hayat akışı içerisinde satışa sunulan hizmet başlıklarının ve diğer hizmet ürünlerinin üst seviyelerden zamlanmalarına yol açtı. Resmen bir gecede alım güçleri düşen ve nakde olan ihtiyaçları artan vatandaşlar, ortaya çıkan durum karşısında oldukça mağdur oldular. Öte yandan ilgili araçlara yatırım yapmak isteyen potansiyel yatırımcılar da kaydedilen üst seviyelerden sonra nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini, ellerinde bulunan birikimleri nasıl değerlendireceklerini düşünmeye başladılar.

Ekonomi piyasalarının rekor seviyelere ulaştığı günden bu yana sıklık ile takip edilmeye başlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaptığı analizler ve çizdiği yol haritaları sayesinde gündemde kalmayı başardı. Yeni dönemde de yakından takip edilen Uzman İslam Memiş, son dönemlerde hem BDDK kredi kullandırma kararları hem de diğer faktörler çerçevesinde dalgalı hareketler içerisinde olan ekonomi piyasalarına ilişkin güncel yorumlarını yayınladı. Tv100’e yazan Uzman İslam Memiş, sıklık ile yatırım aracı olarak kullanılan gram altına ilişkin de önemli bilgiler verdi.

Yatırım Yapmak İsteyenler Dikkat!

Geçtiğimiz haftalarda uzun bir aranın ardından tekrar bin 20 TL seviyesine kadar dayanan gram altın, BDDK’nın ticari kredi kullandırma kararı sonrasında hızla geriledi. Son günlerde oklarını yine yukarı yöne çeviren gram altına ilişkin açıklamalarda bulunan Uzman Memiş, 950-1.000 TL aralığının alım fırsatı olarak değerlendirilebileceğini belirtti.

“Gram Altının Gerçek Fiyatı Bu Değil!”

Her Söylediği Çıkan Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Gram Altın İçin Bombayı Patlattı! - Resim : 1

Gram altının gerçek fiyatının ekranlarda görülen fiyatlardan ibaret olmadığını belirten Uzman İslam Memiş, “ben bir aydır bunu anlatmaya çalışıyorum” diyerek tespitlerinin doğruluğunu ortaya koydu.

Gerçek Fiyatları Duyurdu!

Uzman İslam Memiş, gram altın için ekranlarda görülen 960 TL’lik fiyatının doğru olmadığını, fiyatın aslında 992 TL olduğunu ifade etti.

Medya Haber yatırım tavsiyesi vermez. Habere konu olan ifadeler, uzman yorumlarına aittir.