Hazırlıklar yapılmış, herkes geri dönecek sanmıştı! Demet Evgar’ın paylaşımı viral çıktı! 1 Kadın 1 Erkek izleyicisi yasa girdi! Şimdi ne olacak?

Ekranların fenomen yapımlarından biri olan 1 Kadın 1 Erkek dizisinin geri döneceğini düşündüren paylaşım viral çalışması çıktı. Açıklama 1 Kadın 1 Erkek dizisinin Zeynep’i Demet Evgar’dan geldi.

Hazırlıklar yapılmış, herkes geri dönecek sanmıştı! Demet Evgar’ın paylaşımı viral çıktı! 1 Kadın 1 Erkek izleyicisi yasa girdi! Şimdi ne olacak?

Ünlü oyuncu Demet Evgar ile ünlü oyuncu Ozan Karayel’in birlikte başrollerini paylaştığı, adın ve erkek ilişkisine farklı açıdan bakmasıyla yıllarca gündem olan 1 Kadın 1 Erkek dizisi, 2015 yılında yaptığı final ile seyirci karşısından ayrılmıştı. Geçtiğimiz günlerde bir paylaşım yapan Demet Evgar, 1 Kadın 1 Erkek dizisinin setinden paylaştığı kare ile dizinin yeniden ekranlara döneceğini düşündürmüştü. Bu habere çok sevinen 1 Kadın 1 Erkek dizisinin izleyicisine kötü haber dün geldi.

Demet Evgar’ın paylaşımının ardından 1 Kadın 1 Erkek dizisi izleyicisi dizinin çalışmalarına ilişkin pek çok detayı merak etmeye başlamış; özellikle de dizinin nereden ve ne zaman başlayacağını konuşur hale gelmişti. Ancak, 1 Kadın 1 Erkek dizisinin ekranlara geri dönmeyeceği öğrenildi. Paylaşımı bir viral çalışması kapsamında yaptığını bildiren 1 Kadın 1 Erkek dizisinin başrolü Demet Evgar, bu paylaşımın nedenini dün anlattı.

1 KADIN 1 ERKEK DİZİSİNİN EKRAN MACERASI KISA SÜRDÜ

Hazırlıklar yapılmış, herkes geri dönecek sanmıştı! Demet Evgar’ın paylaşımı viral çıktı! 1 Kadın 1 Erkek izleyicisi yasa girdi! Şimdi ne olacak? - Resim : 1

1 Kadın 1 Erkek dizisinin Zeynep’ine hayat veren Demet Evgar’ın ‘YAKINDA’ notuyla paylaştığı fotoğraf bir viral çalışması çıktı. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde paylaşımı yayınlayan Demet Evgar, paylaşımın altına düştüğü o not ile 1 Kadın 1 Erkek dizisinin seyircisine kötü haberi verdi. Öte yandan yıllar sonra sete yeniden birlikte giren Demet Evgar ile Emre Karayel, toplumsal duyarlılık için bir araya geldi. Demet Evgar’ın video altına düştüğü notta ise şu ifadeler yer aldı:

“Kadınlara yönelik şiddete son demek için sevgili dostum Emre Karayel ile yıllar sonra bir araya geldik ve UN Women Türkiye'nin She Said No kampanyası için bu videoyu çektik. Siz de bize katılın, kadınlara yönelik şiddete hep birlikte hayır diyelim!”

1 KADIN 1 ERKEK DİZİSİ 2008 YILINDA BAŞLAMIŞTI

Kadın ve erkek ilişkilerini klişeler üzerinden ele almasıyla çok ses getiren yapımlardan biri olan 1 Kadın 1 Erkek dizisi, ilk olarak TürkMax’tan seyirci karşısına çıkmaya başlamış ve ekran macerasına 2008 yılında start vermişti. Boşluklar ile birlikte 2015 yılına kadar devam eden 1 Kadın 1 Erkek dizisi, sırasıyla Star TV ve FOX TV izleyicisiyle de buluşmuştu.

Öte yandan bir durum komedisi olan ve Ozan ile Zeynep’in ilişkilerini konu alan 1 Kadın 1 Erkek dizisi, ilişkilerdeki pek çok toplumsal tabuyu yıkmasıyla da dönemine damga vuran yapımlardan biri olmuştu.